Gratuit

UP GRADE MEDIA SRL

Descriere companie:

La UP GRADE MEDIA, transformăm imaginea în realitate prin tiparul lenticular. Da, și facem asta de peste 15 ani în România (singurii), o facem cu profesionalism, o facem pentru satisfacția clienților noștri și nu în ultimul rând, pentru a noastră.

Haideți cu noi în această minunată experiență. Pentru început, cu un simplu clic pe imaginile de mai jos veți vedea transformarea. După care, va așteptăm cu propriile voastre creații sau cu sugestiile noastre, să le dăm viață împreună.

Și asta nu e totul: aveți un proiect de marketing sau publicitate și căutați un furnizor care să vă găsească și cele mai bune soluții de realizare? Noi suntem aici pentru asta. Tipărituri de orice fel, inclusiv ambalaje deosebite, organizare de standuri și expoziții, evenimente culturale, profesionale sau promoționale; te poți baza pe noi pentru consilierea și realizarea în cele mai bune condiții a proiectului dorit!

 • Bun venit în lumea tiparului lenticular, o lume fără limite pentru imaginația dumneavoastră!
  De la tiparul inventat de Gutenberg (un “Star Trek” de secol al XV-lea), acum suntem martorii celei de a doua revoluții tehnologice în domeniu! Căci tiparul 3D, tridimensional, a cucerit deja piețele din întreagă lume. Acum, ai în față pasul hi-tech, pas pe care îl poți face numai cu UpGrade Vision, prin tehnologia de tipar 3D, tipar lenticular. Imaginea ta devine reală, incitantă, particularizată, de neuitat ca prezentare, atingându-și astfel scopul: SĂ AIBĂ IMPACT.
 • Bun venit în lumea tiparului pe medii neabsorbante
  Mergem mai departe. Toată lumea tipărește pe hârtie și o face bine. Dar pe plastic sau orice alt mediu neabsorbant suntem printre puțini care oferă acest lucru. Ai nevoie de un autocolant dublu față, cu opacizare sau simplu, ai nevoie de o mapa sau o cutie specială din plastic, wobblere, magneți sau mouse-pad? Noi avem soluția.
 • Bun venit în lumea ambalajelor Premium
  Produsul tău are nevoie de prezentare; știm cu toții că ambalajul vinde marfă! Și aici îți punem la dispoziție o varietate foarte mare de soluții, de la cutii de carton cu sau fără fereastră la cutii rigide, cutii cadou sau cutii obiect, autoformabile sau fixe, personalizate sau existente pe stoc, din materiale și forme diverse pentru a-și atinge scopul.
 • Și nu în ultimul rând, bun venit în lumea soluțiilor profesionale de publicitate
  Facem asta de mai bine de 20 de ani. De la standuri expoziționale la organizare de evenimente, de la grafică și machetare până la manuale de identitate vizuală, decorare și construcție de panouri publicitare, nimic nu ne este străin. Ai încredere in profesioniști, suntem aici că să îți materializăm creativitatea. Și nu în ultimul rând, bun venit în lumea soluțiilor profesionale de publicitate.

 

PRODUSE:

TIPAR 3D - LENTICULAR
Tiparul lenticular creează o imagine mult mai atractivă a produsului, având la dispoziție patru efecte: 3D, Flip, Animație și Morph sau combinații între acestea. Putând fi vizualizat prin iluminare directă din față sau prin iluminare transmisivă din spate, nu necesită ochelari sau alte dispozitive optice, ci pur și simplu cu ochiul liber.

Efect 3D (profunzime)
Efectul 3D oferă senzația de profunzime a imaginii prin separarea straturilor diferitelor obiecte aflate in imaginile bidimensionale convenționale. Straturile care cuprind obiectele procesate digital, apar la diferite distante unele fata de celelalte, creând efectul 3D vizibil din orice unghi este privit.

Efect Flip (schimbare de imagini)
Efectul de Flip costă în trecerea de la o imagine la altă, permițând vizualizare până la 4 imagini din unghiuri diferite prin schimbarea poziției de vizualizare. Este posibil realizarea efectului atât prin mișcarea produsului de la stânga la dreapta cât și de sus în jos.

Efect animație (mișcare)
Efectele de animație folosesc mai multe cadre și sunt similare cu vizualizarea unui clip video atunci când prințul este mișcat de sus în jos sau de la stânga la dreapta. Impresia pe care o lasă privitorului este foarte puternică datorită “surprizei” pe care o ai în momentul în care imaginea statică (cu care ești obișnuit), prinde viață.

Efect Morph (tranziție între două imagini)
Efectul Morpf constă într-o imagine care se schimbă treptat într-o altă imagine pe măsură ce prințul este mișcat sau privitorul trece pe lângă prinț. Se poate folosi și o altă varianta de transformare cu tranziție și anume zoom-ul. Efectul de zoom al lenticularului da senzația de depărtare sau apropriere, de mărire sau micșorare a unui obiect.

TIPAR UV
Tiparul pe medii neabsorbante (plastic transparent sau opac, hărți și cartoane metalizate) are nenumărate aplicații datorită caracteristicilor speciale ale suportului. Fie că este vorba de proprietățile fizice (rezistență mecanică sporită, rezistență la umiditate), fie că este vorba de posibilitatea de vizualizare prin „ferestre” transparente, fie că materialul pe care imprimi este cu totul deosebit din punct de vedere vizual și al texturii, toate acestea extind foarte mult modalităţile de transmitere a informației sau a prezentării unui produs.
— Stickere dublu-faţă
— Stickere PVC
— Wobblere
— Mouse-pad-uri
— Ambalaje produse
— Calendare şi agende
— Etichete
— Magneţi frigider

AMBALAJE CREATIVE
Producem ambalaje deosebite, adaptate produsului dumneavoastră pentru a atrage atenția și a-l face atractiv cumpărătorului. Aveți de ales dintr-o gama variată de modele pe diferite tipuri de carton ce pot fi personalizate sau nu sau vă putem crea / executa ambalajul pe care îl doriți, asigurându-vă tot suportul necesar.
— Cutii rigide
— Cutii de carton cu fereastră
— Cutii obiect
— Cutii ambalaj promoţional
— Cutii pentru eveniment
— Cutii multifuncţionale
— Cutii prezentare
— Spoturi publicitare
— Invitaţii cu zone transparente

 

SERVICII:

PRODUCŢIE PUBLICITARĂ
Creație, machetare, grafică
Oferim atât servicii grafice și DTP, cât și consultanță pentru toate lucrările pe care le producem. Tot ceea ce trebuie să ne dai este o temă sau să descoperim împreună nevoia ta reală. Specialiștii noștri cu vastă experiență în machetare și creație vor face că ideea ta să se materializeze în cea mai bună formă de prezentare.

Producție tipografică
Facem că printul să prindă viață în forme creative și interactive, astfel încât materialul tău promoțional să fie diferit și să devină viral. Suntem adepții conceptului „mai puține exemplare, dar cu impact mare”. Respectăm manualele de brand, adaptând comunicarea vizuală și pentru proiectele speciale care nu sunt prinse în setul de „reguli”. Stai fără grijă, îți reproducem culorile și forma în cel mai corect mod.

Panotaj interior și exterior
Abordăm proiecte complexe, de nişă, care necesită atenţie la detalii şi respectarea unor standarde ridicate de calitate. Mașinile noastre de tipărit de rezoluție înaltă pot realiza panouri 3D până la 1,2 m lățime și 1,8 m înălțime. Putem să tipărim o gamă largă de materiale pentru a fi folosite ca bannere, postere, panouri publicitare etc.

ORGANIZARE EVENIMENTE
Standuri expo și de prezentare
Îți susținem prin consultanță și producție tot traseul organizării unui eveniment: de la grafică, invitații, branding în locație, butaforii, accesorii personalizate, direcționale, trofee, badge-uri… până la cadoul pe care îl oferi la plecarea invitaților. Include-ne în mixul tău de marketing şi culege în timp real beneficiile acţiunilor noastre comune.

Închiriere sală evenimente
Marcom Hub este un show-room de tehnologie creat pentru practicienii din industriile MarCom și HR din România. Un spațiu deschis echipelor de Marketing, Comunicare și HR din companii, un spațiu de inspirație și accelerare de idei de campanii de comunicare internă sau către parteneri.

Organizare evenimente culturale
Cu o vastă experiență și cu o rețea bine construită în lumea culturală, artistică precum și a furnizorilor de mijloace tehnice specializate de înalta ținută (scenă, lumini, sunet, servicii pirotehnice etc.), vă puteți puteți baza pe noi pentru organizarea celor mai diverse şi complexe manifestări culturale, artistice sau sportive.

Galerie imagini:
Galerie video:

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3099/2005
CUI: 17251350
Adresă: Str. Veseliei nr. 3-5, Bucureşti, sector 5, cod 052164
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide