Gratuit

UPDATE ADVERTISING SRL

Descriere companie:

UPDATE ADVERTISING SRL este o companie infiintata in 2002, care se ocupa cu importul si distributia de materiale promotionale.
Este membru al asociatiilor profesionale din domeniu, Promotional Services Institute (PSI - Europa) si unul dintre liderii pietei de materiale promotionale din Romania, vanzarile sale acoperind toate judetele tarii, cu peste 2000 de clienti activi.
De-a lungul existentei sale pe piata materialelor promotionale din Romania, s-a implicat in campaniile promotionale ale numelor cunoscute de consumatori de astfel de produse, atat ca si furnizor cat si ca partener, dovedindu-si astfel profesionalismul si experienta.
In fiecare an participa ca si expozant la targurile de profil de la Romexpo, prilej cu care se consolideaza relatiile existente.

Dintre proiectele in care a fost implicata ca si partener in ultima perioada, mentionam: Bienala de Arta Contempoarana: BB2-BB6, Eurovision 2012 - 2014, a 15-a aniversare Business Review, Zilele Biz 2012 - 2015, Leaders in Marketing 2012, Proiectul social "Prin sport mai aproape de scoala”, impreuna cu Fundatia Real Madrid si Fundatia Dezvoltarea Popoarelor.

PERSONALIZARE

Servicii de Personalizare, de inalta calitate.

Personalizarea unui produs reprezinta transferul propriei identitati si personalitati asupra acelui produs. Modalitatile de personalizare sunt diverse, iar in functie de tipul de material recomandam diferite procedee, astfel:

Pentru textile: Broderie, Serigrafie, Termotransfer sau Imprimare Digitala
Pentru obiectele promotionale: Tampografie, Imprimare digitala sau Gravura

Transfer Serigrafic
Transferul Serigrafic se realizeaza prin imprimarea vopselei serigrafice pe o hartie speciala si apoi tranferarea ei prin presare pe obiectul dorit. Transferul de Serigrafie este de preferat Serigrafiei, pe anumite obiecte sau materiale, precum Poliesterul (Geci, Umbrele, Rucsacuri, Geci, Hanorace, Tricouri Tehnice) sau Materiale Textile cu textura pique (Tricouri Polo) pe care se vede mult mai bine.

Imprimare digitala DTG
Imprimarea DTG sau Direct to Garment se refera la imprimarea direct in tesatura. Putem imprima tricouri de tip T-shirt sa polo, sacose, bucati individuale de material. Produsele inchise la culoare se pot personaliza doar dupa ce trec printr-un procedeu de pre-tratare, care le permite fixarea cernelii albe.

Imprimare digitala UV
Imprimarea sau Printul UV se poate folosi pentru orice suprafata rigida avand format maxim A3 si inaltimea de 5 cm. Principalele avantaje sunt:

- imprimare policromie
- realizarea de serii mici sau produse unicat fara costuri suplimentare de pregatire
- posibilitatea de-a reda pana si cele mai mici detalii
- imprimarea pe suport divers, precum: hartie, carton, plastic, lemn, sticla, metal, ceramica

Serigrafie
Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita)

Serigrafie tricouri: de la 1 la 8 culori sau policromie

Broderie
Broderia este cea mai frumoasa si rezistenta modalitate de personalizare a obiectelor textile. Se pot realiza tricouri, sepci, ecusoane, precum si alte articole de imbracaminte sau confectii textile: geci, hanorace, veste, halate sau prosoape.

Termotransfer Print & Cut
Folosind Tehnologia ECO-SOL MAX2, putem printa imaginea pe o folie speciala si transfera prin termopresare pe produsul dorit.

Aplicatiile sunt multiple, folosindu-se folie diferita, in functie de materialul pe care se aplica imprimarea.

Avantaje:
Personalizare prin policromie tiraje chiar de o bucata
Posibilitatea de-a imprima obiecte care se pot personaliza prin metodele clasice: serigrafie, transfer serigrafic.

Gravura laser
Gravura laser este procedeul recomandat de personalizare pentru metal in special. Putem realiza gravura folosind tehnologia Fiber pe suport precum metal, plastic, piele sau ceramica.

Galerie imagini:
Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4749/2004
CUI: RO14858323
Adresă: Bdul. Libertatii 6 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide