Gratuit

VEGA PROD 94 SRL

Descriere companie:

Suntem una dintre primele tipografii din Buzău, activăm din anul 1994 pe plan local și național, oferind servicii de cea mai bună calitate în domeniul tipografiei.

Suntem o echipă dinamică, de adevărați profesioniști și bazându-ne pe o dotare tehnică performantă, am reușit să realizăm proiecte importante pentru clienții noștri, numărul acestora crescând de la an la an.

 • Afișe și pliante
 • Cărți și caiete școlare
 • Registre și dosare
 • Formulare tipizate

Aveți nevoie de materiale publicitare?
Doriți să vă faceți cunoscută afacerea cât mai repede?

Flyerele și pliantele reprezintă soluția cea mai eficientă pentru că pot fi distribuite în sistem door-to-door, pot fi plasate pe parbrizele mașinilor sau împărțite oamenilor în zonele foarte aglomerate.

Cu tipografia Vega aveți certitudinea că materialele sunt întotdeauna gata la timp, sunt de cea mai înaltă calitate și la prețuri minime.

De ce să alegeți Tipografia Vega
Suntem pe piață de peste 25 de ani. Poate nu este un argument suficient să ne alegeți pe noi. Însă miile de clienți care ne-au ales de-a lungul anilor sunt poate cea mai importantă carte de vizită a noastră.

Experiența și investițiile în echipamente moderne și profesionale de tipărire sunt o garanție suplimentară că oricând aveți nevoie de o tipografie care să răspundă nevoilor companiei dvs., puteți conta pe serviciile noastre de printing. Fie că ne solicitați pentru printare tip offset, să tipăriți o carte sau pentru materiale promoționale, ne vom asigura că la final veți fi complet mulțumiti și vom lega o prietenie.

Oferim cea mai largă gamă de materiale publicitare de toate dimensiunile: de la cărți de vizită la bannere, afișe sau panouri publicitare.

Pentru companii oferim gama Silence®, ce cuprinde întreaga gamă de tipizate: bonuri, avize, facturi, foi de parcurs, chitanțe, jurnale, borderouri, nir-uri, rapoarte, note de plată.

Pentru școlari avem caiete cartonate (matematică și dictando) dar și caiete de biologie, caiete de geografie, caiete de muzica sau blocuri de desen.

Clienții au așteptări mari la prețuri mici și livrare la ușă. Tocmai din acest motiv, credem ca suntem cea mai potrivită alegere. Garantăm un serviciu de înaltă calitate și excelent la fiecare comandă. Suntem tipografia Vega și ne ocupăm de orice lucrare tipografică cu livrare la timp, oriunde în România.

Aveți nevoie de tipar digital / offset?
Livrăm în toată țara!
Tipografia Vega s-a impus pe piață prin calitatea deosebită a produselor finite, promptitudine în livrare și mai ales prin originalitatea aspectului grafic al acestora.

Suntem printre primele tipografii din Buzău, ne-am creat și ne-am păstrat renumele prin seriozitate, calitate și flexibilitate.

Vă putem executa orice lucrare tipografică plecând de la faza de proiect până la faza de produs finit sau, la cerere, numai anumite operații cum ar fi:

 • Creație grafică
 • Tipărire pe mașini offset plan Heidelberg format maxim de tipar 35×50 cm, în condiții excepționale de calitate
 • Broșare pe mașină automată Bourg Binder 4000 inclusiv blocuri de carte cu interior din carton cretat până la maxim 200 g/m²
 • Inscriptionare CTP (computer to plate) pe masina Luxel V-6 Fujitsu, la o dimensiune de 510 x 700mm, pe placi violet de grosime de 0,15mm
 • Plăci tipografice – importator direct
 • Editură proprie cu ISBN gratuit în cazul în care lucrarea se și tipărește la tipografia Vega.

Căutați tipizate pentru firma dvs.?
Gama de produse SILENCE®
Vă oferim noua gamă de produse SILENCE® de tipizate personalizate și nepersonalizate:

 • facturiere în diverse formate
 • monetar, registre intrare – ieșire
 • avize de însoțire a mărfii
 • rapoarte de gestiune
 • alte tipizate comune

Livrare rapidă oriunde în România!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J10/2340/1991
CUI: RO3608593
Adresă: Str. Postei 18 Buzau
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide