Gratuit

VIZUAL GRAPH SRL

Descriere companie:

SERVICII

TIPAR DIGITAL
Tiparul digital este soluţia optimă pentru tiraje mici. Se poate tipări o gamă mare de produse tipografice, cum ar fi cărţi de vizită, coli cu antet, mape, broşuri, cataloage, reviste, cărţi, calendare, invitaţii, felicitări, ambalaje, etichete şi altele.

TIPAR OFFSET
Tiparul offset permite realizarea celei mai mari game de produse tipografice, de la simple tipizate la albume de artă, cărţi, ambalaje, afişe etc. Oferă posibilitatea folosirii unei palete coloristice foarte mari, incluzând culori fluorescente și culori metalizate, care pot fi tipărite pe o gamă diversificată de hârtii și cartoane, de la hârtia de ediție pe care se tipăresc ziarele până la superbele cartoane grafice realizate de producători renumiți. Gama de finisări ce pot fi aplicate lucrărilor tipărite prin tehnologia offset permite obținerea unei mari diversități de produse cu utilități în toate domeniile de activitate.

SERVICII EDITORIALE
Oferim servicii editoriale, servicii de imprimare şi servicii de finisare pentru tiraje mici și mari, pentru orice format şi mod de legare.

Tipar digital (toner)
Este alegerea potrivită atunci când aveţi nevoie de tiraje mici și foarte mici – de la unul la 150-200 exemplare – şi termene scurte. Imprimarea de face pe mașini de tipar digital laser (toner), alb-negru şi color. Hârtii offset normale și volumetrice – albe sau crem, hârtii cretate. Gramaje de la 60 la 150 g/mp. Potrivit pentru aplicații on-demand (la comandă), atunci când nu doriți să blocați fonduri în tiraje pe stoc. Se execută la cerere numărul necesar de exemplare, corelat cu comenzile primite de la clienții dvs.

Tipar digital cu cerneală (risograf)
Este soluția perfectă pentru tiraje medii, între 200 – 1000 exemplare. Tipar doar negru. Hârtii offset normale și volumetrice, albe sau crem, de la 60 la 90 g/mp.

Tipar offset
Este soluția optimă pentru tiraje mai mari de 1000 exemplare, dar nu neapărat. Executăm tipar offset şi pentru tiraje mai mici, dacă lucrarea dvs. este un album sau o ediţie deluxe, sau dacă doriţi ca suport hârtii speciale care nu se pretează la imprimarea digitală; de asemenea, dacă doriţi tipărirea cu culori speciale. Tipar alb-negru, culori speciale, policromie. Toată gama de hârtii tipografice, de la 50 la 300 g/mp. (Avem mostrare ale furnizorilor şi lucrări executate pe diferite tipuri de hârtii, din care puteţi alege.)

Legătorie / Finisare carte
Indiferent de tirajele solicitate și de tehnologia de imprimare aleasă, vă oferim următoarele variante de copertare:
— copertă din cartoane de 200 – 350 g/mp (softcover) și broșare cu termoclei
— coasere cu ață și broșare cu termoclei, coperţi 200-350 g/mp (softcover)
— coasere cu ață și coperți cartonate, realizate din carton de legătorie de 1,5-2,0 mm, îmbrăcat în coală tipărită și plastifiată. Cu sau fără supracoperți.

Pentru ediții speciale realizăm coperți îmbrăcate în pânză de legătorie, imprimată cu folio sau serigrafie, cu supracoperți tipărite. Indiferent de alegere, vă vom fi alături de-a lungul întregului proces de realizare a cărții dvs.

FINISĂRI TIPOGRAFICE
Pe lângă operațiunile uzuale de finisare a lucrărilor tipografice (biguire, fălţuire, capsare, perforare, găurire, lipire, legare cu spiră metalică ș.a.), executăm legătorie de carte – album – agendă și alte lucrări complexe, incluzând broşare cu termoclei, carte cusută cu aţă, coperţi flexibile (softcover) și rigide – cartonate (hardcover), găurire, imprimare folio, emboss, timbru sec și nu numai. Executăm la comandă legitimații de serviciu, registre, coperți pentru arhivare, copertare proiecte de diplomă, mape partituri, mape pentru diplome sau alte imprimate oficiale / festive ș.a. folosind hârtii simple sau speciale, imitații de piele, pluș, hârtie tipărită personalizat etc.

LEGĂTORIE DE ARTĂ
Agende nedatate
Avantajul agendei nedatate este faptul că nu are „dată de expirare”. Poți folosi o agendă pentru doi ani sau poți folosi două agende într-un an, în funcție de specificul și volumul activității tale. Poți să o folosești și ca jurnal. Tu decizi. Realizăm orice format, de la format de buzunar (12×16 cm) la agendă managerială (21×27 cm), cu coperți cartonate sau flexibile, îmbrăcate în pânză, piele ecologică, hârtie tipărită sau hârtii speciale. Întotdeauna cusute cu ață, pentru cea mai bună flexibilitate și rezistență la folosire repetată.

Mape meniu restaurant / bar
— Meniu restaurant: piele ecologică neagră, cusătură perimetrală, imprimare folio
— Meniu restaurant: exterior piele ecologică, interior pluş. Personalizare timbru sec
— Meniu personalizat, realizat din materiale de legatorie speciale combinate cu pluş. Personalizare cu timbru sec

Realizăm la comandă mape meniu şi mape notă de plată / restiere pentru restaurante, baruri, cafenele. Dimensiuni şi grafică personalizată în funcţie de dorinţele dvs. Mapele se realizează pe structură de mucava (carton de legătorie) îmbrăcate (caşerate) cu coală de hârtie tipărită şi plastifiată sau cu materiale speciale cum ar fi pielea ecologică, pluşuri, pânză de legătorie, diferite tipuri de hârtii speciale.

Personalizarea se face prin tipărire la cele din hârtie. Pentru cele realizate din piele ecologică şi alte materiale specifice, personalizarea poate fi facută prin imprimare cu folii metalice de diferite culori (imprimare folio), timbru sec, emboss, ştanţare (decupare diferite elemente grafice sau text) sau serigrafie. Mapele pot avea cusătură perimetrală (contur), dacă materialele folosite şi grafica se preteaza. Filele de meniu pot fi prinse cu şnur textil, şuruburi metalice, mecanisme tip caiet mecanic cu 2 sau 4 inele sau în folii de plastic transparente.

Agende personalizate
Agendă A5, interior 160 pagini nedatate + 12-16 pagini personalizate cu date client. Coperta cu clapă, închidere magnetică.

PRODUSE

— Afişe
— Cărţi de vizită standard
— Cutii pluş
— HoReCa
— Legitimaţii
— Mape arhivare
— Notes, Agende, Caiete, Registre
— Plicuri
— Tipizate

Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: 11473950
CUI: 11473950
Adresă: Bdul Camil Ressu 39, Bucureşti, sector 3
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide