Gratuit

Z SPOT MEDIA SRL

Descriere companie:

Infiintata in 2003, Z SPOT MEDIA este specializata in importul si distributia de echipamente profesionale pentru productie publicitara, digitizare documente si carti, solutii scan-copy-print si finisare large format. Din 2010 a fost creat un nou departament dedicat echipamentelor 3D - printere pentru educatie/prototipare industriala si scanere pentru inginerie inversa.

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile, media, folii si accesorii. Oferim solutii complete ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc.

Ne puteti gasi in permanenta la sediul nostru din Bucuresti sau venim noi la dumneavoastra oricand aveti nevoie, atat in plan local cat si national. Lucram deasemenea si cu importanti reseleri de pe piata din Romania.

Cu ce ne ocupam?

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Ne-am extins si catre echipamente destinate industriei publicitare: imprimante outdoor solvent, cutter-plottere, prese termice, laminatoare, software RIP, taiere. Pentru toate solutiile furnizate asiguram servicii complete, incluzand transport, instalare, montaj, instruire personal, service in garantie cat si in perioada de post-garantie. Echipamentele sunt vandute si prin reteaua noastra de dealeri locali.

Scanere format mare
Suntem distribuitorul autorizat in Romania al COLORTRAC Ltd., prestigios producator britanic al scannerelor de format mare SmartLF - A1, A0, A0/E, B0. Colortrac este singurul producator ce ofera atat tehnologia de scanare CIS (viteza si fiabilitate la un pret redus pentru piata CAD) cat si tehnologia CCD (performante si precizie maxima in scanare) iar produsele sale din gamele Cx40, Gx25, Gx42, au obtinut deja recunoasterea utilizatorilor din Romania.

Am incheiat in 2007 un parteneriat cu renumitul producator francez de scannere pentru carti i2s (Innovative Imagining Solutions) pentru distributia scannerelor CopiBook (format 2xA3) si a gamei de scanere flatbed DigiBook A1 si A0.

Masini de pliat documente, trimere si ghilotine
Incepand din 2007 suntem unic importator in Romania al produselor Rigoli (Italia): masini de pliat/impaturit documente si trimere manuale sau electrice. Masinile de pliat (folding machines) Rigoli acopera atat gama off-line (modele mai simple cu sau fara cross-folder) cat si complexele modele on-line (compatibile HP, KIP, etc).

Echipamente pentru productie publicitara

 • Prese termice SpotLine pentru tricouri, cani, sepci
 • Imprimante VISTA cu solvent si ecosolvent pentru out-door/publicitate
 • Cutter-plottere Rabbit (gama semiprofesionala) si Copam (gama profesionala)
 • Laminatoare ICO si Beauty
 • Software signmaking ArtCut
 • Solutii vectorizare si RIP

Ce va garantam?

 • Incercam sa fim mai buni si apreciem orice sugestie din partea dumneavoastra care ne poate ajuta in eforturile noastre. Va multumim pentru increderea acordata si va stam intotdeauna la dispozitie.
 • Stocuri permanente de echipamente si solutii format mare, consumabile, media.
 • Consultanta si suport in alegerea echipamentului optim pentru nevoile Dvs, luand in considerare nu doar bugetul cat si volumele de lucru.
 • Servicii prompte si de calitate.
 • Instruire pentru utilizatorii echipamentelor.
 • Suport tehnic asigurat de specialistii nostri.
 • Oferta avantajoasa de consumabile.

PRODUSE

Echipamente productia publicitara
Suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune solutii: echipamente personalizare obiecte promotionale, prese termice, cutter-plottere, imprimante indoor / outdoor, gravatoare laser, etc.

Echipamente marcare si etichetare
Echipamente profesionale de marcare si etichetare pentru inscriptionari de date tehnice, date de identificare, numere seriale, logo-uri, codificari, elemente semnalistice, etichete de produs.

Echipamente dimensionare volumetrica
Portofoliul cuprinde modele pentru dimensionare statica cat si dinamica, fiind proiectate pentru a masura cu precizie dimensiunile si greutatea pachetelor, pot fi integrate prin API cu orice sistem auxiliar, pentru a obtine si procesa date in timp real.

Echipamente digitizare
Solutii pentru digitizare carte si documente legate furnizate de cei mai renumiti producatori va stau acum la dispozitie pentru scanarea manuala sau automata de carte veche, ziare, reviste, harti.

Echipamente print digital
Solutii de la cele mai simple la cele mai complexe pentru a integra si optimiza tehnologia de acasa, de la birou sau din marile companii cu o gama impresionanta de echipamente.

Plottere, scannere si copiatoare
O gama larga de echipamente scan-copy-print sau finisare, destinate atat specialistilor CAD, GIS si AEC, cat si centrelor de copiere, firmelor de print sau productie publicitara.

Echipamente finisare hartie
Veniti sa testati cele mai noi solutii profesionale pentru finisarea hartiei, de la cei mai renumiti producatori. Fie ca doriti dotarea unei firme de proiectare, publicitate sau a unui Copy Center.

Scannere, printere si software 3D
Cele mai noi tehnologii 3D va asteapta! Va oferim printere 3D si scannere 3D dar si aplicatii software pentru modelarea 3D ale unor renumiti producatori la pret imbatabil.

Media si consumabile
Consumabile pentru orice tip de plotter sau imprimanta, cartuse si tonere originale, capete de printare, cartuse de mentenanta. O gama vasta de medii de printare la preturi avantajoase.

Materiale advertising
O gama larga de consumabile pentru industria pubicitara: autocolant pentru termotransfer, folii autoadezive pentru cutter-plotter, tricouri, sepci, cani si alte tipuri de consumabile.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/14661/2003
CUI: RO15868929
Adresă: Str. Valea Argesului 16 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide