Caldera lansează o nouă soluție pentru automatizarea operațiilor pre-press

Caldera, compania specializată în dezvoltarea de software-uri RIP, a lansat PrimeCenter – o soluție realizată în parteneriat cu Zünd pentru a ajuta furnizorii de servicii de imprimare a formatelor de mari dimensiuni să economisească timp în etapa de pregătire a lucrărilor pentru tipar, dar și consumabile.

Noua aplicație software a fost creată pentru echipamentele care au configurația print&cut, printre beneficiile utilizării acesteia numărându-se reducerea semnificativă a riscului de producere a erorilor, precum și posibilitatea pregătirii și optimizării automate a fișierelor trimise de clienți în format pdf, tif, jpeg sau png.

PrimeCenter nu înlocuiește software-ul RIP, ci acționează ca un firewall prevenind apariția problemelor în stadiul incipient al procesului de producție.

Noul produs este disponibil în trei variante distincte: PrimeCenter Basic, PrimeCenter Pro și PrimeCenter Max și poate fi utilizat cu succes în orice tipografie care are în portofoliu produse precum roll-up-uri, stickere, bannere etc.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide