ACTEGA Metal Print și Barthel Gruppe oferă o nouă dimensiune înnobilării etichetelor autoadezive

Barthel Gruppe, unul dintre principalii producători de etichete autoadezive de pe piața germană și olandeză, s-a alăturat programului beta oferit de liderul internațional pe segmentul de tehnologie pentru producția de ambalaje, ACTEGA Metal Print GmbH, pentru a-și diversifica oferta de produse ecologice.

Mischa Barthel, proprietarul Barthel Gruppe și Jan Franz Allerkamp, Director General, ACTEGA Metal Print

 

Barthel Gruppe a realizat în acest fel o premieră mondială fiind prima companie care a instalat o unitate EcoLeaf™ pentru realizarea efectului metalic pe o imprimantă hibridă din seria Mark Andy Digital Series HD. Unitatea EcoLeaf va permite companiei să ofere alternativa la tradiționala inscripționare cu folio, garantând în același timp un nivel ridicat de calitate clienților săi care sunt producători de cosmetice. Implementarea tehnologiei EcoLeaf permite totodată o reducere a costurilor de înnobilare a etichetelor produse în tiraje mici și medii.

EcoLeaf este o nouă soluție digitală care permite personalizarea etichetelor autoadezive cu efecte metalizate. La baza acestei tehnologii se află un pigment argintiu care permite supraimprimarea, rezultând astfel o gamă variată de culori metalizate. Unitatea lucrează în linie cu echipamente de finisare sau de imprimare digitală, aplicând doar cantitatea necesară de pigment argintiu. Procesul înlocuiește astfel foliile pentru inscripționarea la cald sau la rece și reduce impactul asupra mediului prin reducerea volumului de deșeuri.

„Căutăm întotdeauna noi modalități de a ne sprijini clienții prin producția de etichete care atrag atenția la raft și cresc vânzările. Prin găsirea și testarea de noi tehnologii suntem atenți în același timp la procesele de producție care ne-ar putea reduce impactul asupra mediului. EcoLeaf este o mare oportunitate în acest sens. Tehnologia ne va oferi un avantaj competitiv important și ne va permite totodată să reducem semnificativ utilizarea foliilor speciale și să ne diversificăm portofoliul de etichete”, au precizat reprezentanții grupului Barthel în cadrul unui comunicat de presă emis la mijlocul lunii septembrie.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide