Best-Matic devine reprezentantul Scodix în Belgia și Luxemburg

Compania israeliană a încheiat recent un parteneriat cu Best-Matic pentru distribuirea sistemelor digitale de finisare Scodix în Belgia și Luxemburg.

Best-Matic este o afacere de familie cu sediul în Mechelen, Belgia, specializată de 40 de ani în vânzarea și întreținerea echipamentelor destinate operațiilor de finisare tipografică. Distribuitorul a încheiat recent un parteneriat cu Scodix, producătorul israelian de mașini digitale pentru finisare.

Tehnologia Scodix permite aplicarea digitală a lacului selectiv sau a foliei. „Acest lucru face ca fiecare print să fie unic. Chiar și seriile mici pot fi produse rentabil”, subliniază directorul Best-Matic, Wim Saey.

Scodix oferă două modele: echipamentul entry-level Ultra 101 și Ultra 202. Compatibil cu printurile realizate pe mașini offset, HP Indigo, dar și cu suporturi laminate, modelul Ultra 101 pune la dispoziție șase opțiuni de finisare care pot fi combinate între ele – de exemplu folio, sclipici, lac etc.

Scodix Ultra 202 oferă trei posibilități suplimentare, inclusiv Braille, fiind echipat cu patru rezervoare de polimer – comparativ cu unul singur pentru Scodix Ultra 101.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide