„Adesea copiat, dar niciodată egalat” este modul în care BOBST își descrie mecanismul cu came. Conceput inițial de inventatorul și inginerul Georges Polic, acesta rămâne încă una dintre cele mai mari inovații în tehnologia de ștanțare. Clienții din întreaga lume au beneficiat de o funcționare mult mai lină a echipamentelor și de viteze mai mari facilitate de această invenție, ceea ce a permis primului model SP 102-CE să livreze un record de 10 000 de coli pe oră.
„Încă din primele zile, BOBST a condus inovația în materie de ștanțare cu tehnologii și echipamente superioare, care au susținut piața orientată spre consumator. BOBST continuă să ofere soluții capabile să furnizeze produse la cea mai competitivă rată de productivitate datorită mecanismelor revoluționare, care permit integrarea ușoară în procesul de conversie a substratului“, au declarat reprezentanții companiei.
Tehnologia patentată a mecanismului cu came, care este și astăzi punctul de referință în industrie, se găsește integrată în modelele VISIONCUT, EXPERTCUT și MASTERCUT 106 și 145, SP 162 CER și MASTERFOIL 106.