BOBST sărbătorește 40 de ani de inovație în materie de ștanțare

Încă din 1982, atunci când echipamentul SP 102-CE Autoplaten a fost vedeta expoziției internaționale drupa, mașinile plane de ștanțat BOBST având mecanisme cu came au deschis calea pentru producția în masă a bunurilor de larg consum de înaltă calitate. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la brevetarea mecanismului revoluționar care a făcut totul posibil.

„Adesea copiat, dar niciodată egalat” este modul în care BOBST își descrie mecanismul cu came. Conceput inițial de inventatorul și inginerul Georges Polic, acesta rămâne încă una dintre cele mai mari inovații în tehnologia de ștanțare. Clienții din întreaga lume au beneficiat de o funcționare mult mai lină a echipamentelor și de viteze mai mari facilitate de această invenție, ceea ce a permis primului model SP 102-CE să livreze un record de 10 000 de coli pe oră.

„Încă din primele zile, BOBST a condus inovația în materie de ștanțare cu tehnologii și echipamente superioare, care au susținut piața orientată spre consumator. BOBST continuă să ofere soluții capabile să furnizeze produse la cea mai competitivă rată de productivitate datorită mecanismelor revoluționare, care permit integrarea ușoară în procesul de conversie a substratului“, au declarat reprezentanții companiei.

Tehnologia patentată a mecanismului cu came, care este și astăzi punctul de referință în industrie, se găsește integrată în modelele VISIONCUT, EXPERTCUT și MASTERCUT 106 și 145, SP 162 CER și MASTERFOIL 106.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide