BOBST va prezenta NOVAFOIL și NOVAFOLD în cadrul noului Amplify Print 2022

Amplify Print este un nou târg american dedicat finisării și înnobilării materialelor tipărite, care va avea loc în perioada 14-16 iunie 2022 la Minneapolis Convention Center. Vizitatorii vor avea ocazia de a intra în contact cu cele mai noi produse și procese în materie de folii, laminare și cretare, ștanțare, pliere și lipire, legare și direct mail. Prima ediție a expoziției va oferi participanților șansa de a afla mai multe informații despre cele mai recente tehnologii BOBST de inscripționare cu folio la cald și de pliere-lipire dedicate industriei cartonului.

NOVAFOIL 106

Recent lansatul BOBST NOVAFOIL 106 este un echipament de laminare la cald pentru înnobilarea de înaltă calitate a cutiilor pliante. Această mașină a fost dezvoltată pentru a oferi producătorilor capacitatea de laminare eficientă, versatilă și rentabilă. Printre capacitățile sale se numără, de asemenea, ștanțarea, debosarea, aplicarea de holograme și decuparea. NOVAFOIL permite clienților să creeze designuri mai complexe pentru ambalaje de înaltă valoare.

BOBST va prezenta în cadrul evenimentului – la standul 319 – și noua mașină de pliat-lipit BOBST NOVAFOLD, lansată în ianuarie 2022. Concepute pentru a ajuta companiile producătoare de ambalaje să-și sporească atât capacitatea de producție cât și calitatea produsului final, modelele BOBST NOVAFOLD 50, 80 și 110 oferă o combinație puternică de fiabilitate, precizie și versatilitate. Mașinile pot produce o mare varietate de modele de cutii pe o gamă largă de substraturi, la viteze de până la 300 de metri pe minut. NOVAFOLD este cel mai recent echipament de acest tip din portofoliul BOBST, unul dintre cele mai diversificate portofolii disponibile pentru tipografi și convertori.

NOVAFOLD
NOVAFOLD

 

Emilio Corti, Market Director în cadrul BOBST (America de Nord) a declarat: „Pe o piață din ce în ce mai competitivă, când proprietarii de branduri au nevoie ca produsele lor să atragă atenția la raft, finisarea și înnobilarea materialelor imprimate sunt mai importante ca niciodată. Este minunat să avem un eveniment axat pe acest aspect vital al ambalajelor și să avem ocazia de a discuta cu proprietarii de branduri și convertorii din America de Nord despre ceea ce avem de oferit în acest domeniu”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide