Cutter plotterul DGI-330 EVO – automatizarea finisării digitale a etichetelor în rolă

Polly Automatic – producător chinez de echipamente și linii de finisare a etichetelor – își propune să transforme prejudecata referitoare la produsele „Made in China” într-o mărturie a calității pe segmentul de labeling. Roel – distribuitor exclusiv în România al Polly Automatic – introduce pe piața românească cutter plotterul digital DGI-330 EVO, echipament „bestseller”, achiziționat de peste 80 de clienți din peste 10 țări, printre care și Spania, Germania, Brazilia, Turcia, Japonia și Italia.

Producția de etichete și ambalaje flexibile în tiraje mici facilitează plasarea rapidă pe piață a produselor noi, contribuind în același timp la reducerea costurilor. Procesul digital de imprimare și finisare a etichetelor este în prezent cel mai rapid de pe piață, necesită un timp de configurare minim și favorizează testarea de idei noi, susținând creativitatea. Termenele scurte de execuție implică și costuri reduse, iar etichetele în tiraj mic promovează, de asemenea, conceptul de producție la cerere, scutindu-i pe producători de necesitatea depozitării etichetelor, reducând deci costul total al inventarului și minimizând deteriorarea și risipa. Producția digitală de etichete în tiraje mici reduce risipa de material, asigură calitate superioară și posibilitatea de a modifica rapid designul, garantând o mai mare flexibilitate producătorilor.

Cutter plotterul digital roll-to-roll DGI-330 EVO este ideal pentru finisarea etichetelor în tiraje mici și medii și deține un înalt grad de automatizare care permite schimbarea automată a cuțitelor și a setărilor de producție prin scanarea codurilor QR imprimate anterior procesului de tăiere – totul într-un timp record de 5 secunde, fără intervenție manuală, plotterul putând funcționa cu ajutorul unui singur operator. Datorită sistemului de înregistrare cu cameră CCD încorporată (rezoluție de 1,3 megapixeli), DGI-330 face posibilă poziționarea complet automată a materialului sub cuțit, cu o precizie de ±0,05 mm. Plotterul dispune totodată de o funcție de ajustare automată la distorsiunile potențiale ale materialului, permițând tăierea pe contur extrem de precisă a suprafețelor pre-imprimate, în forme complexe, eliminând în același timp risipa de materiale.

DGI-330 EVO – dotat cu un sistem de tăiere cu 3 capete de kiss cutting – este compatibil cu role având lățimi de până la 340 mm (lățime maximă de tăiere de 330 mm), operând la viteze liniare de până la 120 m/min. Fiecare cuțit este controlat de servomotoare independente, care pot funcționa și separat, sistemul asigurând poziționarea automată a cuțitelor pentru decuparea superficială a formei etichetei, flexibilitate și adaptabilitate la diferitele tipare de tăiere și joburi. Echipamentul include o unitate de laminare, un sistem automat de aliniere și control al tensiunii, sistem de eliminare a resturilor rezultate din tăierea superficială a etichetelor, pe rolă rămânând doar etichetele pre-ștanțate, interfață intuitivă cu panou tactil, calculator, monitor, tastatură, mouse și un software de procesare grafică. Alte avantaje oferite de cutter plotterul DGI-330 EVO includ cele 7 servomotoare, construcția robustă pentru reducerea vibrațiilor în timpul operării, presiunea de tăiere stabilă, fără a fi necesară recalibrarea la fiecare setare diferită (pe același tip de material decupat) și posibilitatea schimbării automate a formei conturului de tăiere pe baza citirii codurilor QR imprimate anterior procesului de tăiere. Echipamentul poate fi dotat cu un sheeter in-line care poate debita etichetele pre-ștanțate din rolă în coli cu lungime prestabilită (aceasta este o unitate opțională care nu e inclusă în configurația standard a echipamentului). În plus, echipamentul este compatibil cu până la 9 formate de fișiere, printre care și AI, DXF, PLT, DST sau DSB. Echipa Roel-Polly Automatic oferă trainning video remote, instalare gratuită și instruire in house.

Avantajele care diferențiază modelul Polly Automatic DGI-330 EVO față de sistemele de tăiere digitale cu laser pentru etichete în rolă sunt:
1. Cost de achiziție foarte avantajos al echipamentului
2. Consum foarte mic de energie în exploatare
3. Amprenta foarte mică la sol, echipamentul având o construcție foarte compactă
4. Nu necesită sisteme de răcire, așa cum au toate echipamentele de tăiere digitală cu laser
5. Simplitate în exploatare
6. Timp foarte scurt de reglare și calibrare
7. Reglarea se face pe o lungime extrem de scurtă de rolă de material
8. Gama foarte mare de materiale care poate fi pre-ștanțată în rolă

Piața globală a etichetelor valora 42,3 miliarde de dolari în 2021, iar un studiu al IMARC Group preconizează că aceasta va atinge o valoare de 56,36 miliarde de dolari până în 2027, prezentând o rată de creștere anuală de 4,50% în perioada 2022-2027. Roel – distribuitor exclusiv al Polly Automatic în România – vă invită să profitați chiar acum de acest trend ascendent și de beneficiile tehnologiei automatizate de finisare a etichetelor în tiraje mici.

Telefon: 031.90.34
www.roelgroup.com
office@roelgroup.com
Strada Bibescu Vodă, nr. 5, sector 4, București, România

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide