Duplo își extinde portofoliul cu noua ghilotină Ideal 56

Duplo International, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industria de printing și packaging, și-a extins portofoliul prin lansarea noii ghilotine Ideal 56. Potrivit producătorului, noul echipament este mult mai eficient, mai ușor și mai sigur de folosit, rezultând un flux de lucru optim și o precizie impecabilă.

În comparație cu ghilotinele anterioare, Ideal 56 este cu 40% mai rapidă în procesul de tăiere, poate fi programată și asigură o presiune maximă cu 50% mai mare, la viteze de tăiere de până la 100 mm/secundă. Lungimea de tăiere a ghilotinei este de maxim 560 mm, cu o capacitate de tăiere de până la 80 mm. Echipamentul include un sistem de ghidare de înaltă precizie pentru montarea cuțitelor, oferind totodată și posibilitatea de reglare manuală a opritorului din spate.

Ideal 56 include și o interfață GUI cu ecran multitactil de 40 cm, care asigură operarea simplificată a ghilotinei. Mărimea ecranului permite operatorului accesul la toate sistemele și măsurătorile esențiale, dintr-o singură privire. Funcția Cut-Control a mașinii oferă transparență totală în privința tuturor etapelor, astfel încât operatorii află rapid cum pot crea, gestiona sau schimba programele de tăiere. Funcția File Manager permite gestionarea fișierelor prin crearea unei structuri de documente care pot fi modificate oricând și pot fi folosite pentru operații vitoare. Lucrările recurente pot fi salvate ca favorite direct din ecranul de pornire, în timp ce programele deja salvate pot fi găsite rapid printr-o funcție de căutare integrată. Ghilotina Ideal 56 încorporează și un sistem electromecanic de acționare a cuțitului, precum și un sistem hidraulic de acționare a presei, care contribuie la controlarea intuitivă a ghilotinei, permițând reglajele manuale de finețe.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide