Flyer Print – de la prima platformă web to print din România la distribuția de mașini pentru finisare

„La Print&Sign vom prezenta câteva dintre echipamentele de finisare tipografică de la Eureka Machinery, pentru care noi suntem unici distribuitori în România, Europa Centrală și de Est.” Cornel Poroșnicu, Manager General FlyerPrint

Orientarea către oameni și dorința de perfecționare sunt calitățile ce îl definesc pe Cornel Poroșnicu, antreprenorul care a înființat primul serviciu de print online ce i-a permis în timp să-și exindă activitatea, adăugând în portofoliu echipamente pentru finisare produse de companii străine, pe care le distribuie în Europa. Domnul Poroșnicu atribuie succesul companiei sale unui motto simplu, după care se ghidează întotdeauna: „Dacă muncești doar pentru bani, nu vei reuși niciodată. Însă dacă îți place ceea ce faci și pui mereu clientul pe primul loc, succesul ți-e garantat”.

Pe managerul general al firmei FlyerPrint îl veți putea întâlni la Print&Sign în perioada 9-12 octombrie la Romexpo, în Pavilionul B1 unde va promova echipamentele de finisare produse de noul partener, Eureka Machinery.

Ghilotina de tăiat hârtie 137S
Ghilotina de tăiat hârtie 137S

 

FlyerPrint face parte dintr-un grup de firme cu vechime de peste 25 ani, activitatea sa începând în 2010. Compania este prima platformă web to print din țară ce creează o sinergie între clienți și furnizorii de produse printate. Aceasta le oferă celor interesați posibilitatea de a personaliza – cu ajutorul unui editor grafic online – designul produselor pe care doresc să le comande, fie că sunt cărți de vizită, flyere, pliante, broșuri, afișe sau mape, tricouri, șepci, pixuri personalizate și materiale HoReCa. 

Având activitate în domeniul poligrafic, Cornel Poroșnicu a observat de-a lungul anilor o creștere a cererii de piață cu care a dorit să țină pasul și, implicit, să fie parte integrantă a acestui proces de dezvoltare și inovație. „În prezent există un interes notabil al tipografiilor și firmelor care activează în domeniu față de achiziționarea unor utilaje tipografice, care au ca scop principal retehnologizarea proceselor de producție pentru a oferi servicii de calitate clienților. Tocmai din acest motiv, fiind martorii unei cereri și nevoi acerbe de dezvoltare, împreună cu dorința de a echilibra bugetul de investiție, a luat naștere activitatea companiei”, a declarat domnul director în cadrul unui interviu realizat de reporterii Afaceri Poligrafice.

Mașină automată de ștanțat, stripping și blanking T106B
Mașină automată de ștanțat, stripping și blanking T106B

 

Filosofia FlyerPrint este foarte clară și bine definită: identificarea și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte, furnizarea echipamentelor conform specificațiilor cerute și conform principiilor de funcționare pe care acesta și le dorește, precum și furnizarea de servicii tehnice profesionale de instalare, garanție și mentenanță. Toate acestea sunt posibile datorită echipei formate din oameni dinamici, aflați în diferite județe ale țării. În ciuda distanței, colaborarea dintre membrii echipei este foarte eficientă, fiecare împărtășindu-și cunoștințele și experiențele profesionale pentru a putea identifica nevoile specifice fiecărui client.

„Îmi place să cred că reușesc să țin pasul cu dezvoltarea tehnologiei și, în același timp, că mențin unită echipa cu care lucrez. Dacă ai grijă de angajați, aceștia vor avea grijă de clienții tăi. E un ciclu simplu pe care dacă îl respecți, ai numai de câștigat”, a continuat domnul director. „Când vine vorba de provocări, ne gândim întotdeauna la timpul de răspuns în cazul unor probleme tehnice și la operațiunile ce pot fi executate cu aceste echipamente”. Cu alte cuvinte, tehnicienii au grijă să rezolve în cel mai scurt timp posibil eventualele defecțiuni apărute, deoarece timpii de producție și livrare în domeniul tipografic încep să devină din ce în ce mai mici. O altă provocare este reprezentată de timpul efectiv de livrare a utilajelor din stoc sau pe comandă în 45 de zile. „Este destul de dificil să construiești un utilaj și să îl și livrezi într-un termen atât de scurt, însă nu imposibil pentru noi”, a adăugat Cornel Poroșnicu. 

Mașină automată de ștanțat și stripping C106Q
Mașină automată de ștanțat și stripping C106Q

 

Prin intermediul participărilor constante la târgurile de profil, atât din România cât și din străinătate, FlyerPrint reușește să fie la curent cu toate noutățile din domeniu, dar și cu cerințele clienților. „În prezent, cele mai importante oportunități pentru noi sunt reprezentate de participările la târgurile din domeniul tipografic. Suntem motivați și de parteneriatul pe care îl avem cu Eureka Machinery, companie ce deține mai multe fabrici de producție utilaje tipografice pentru finisare, noi fiind unici distribuitori în România, Europa Centrală și de Est. Spre exemplu, la Print&Sign vom afișa o parte dintre utilajele pe care le avem, în ideea de a testa și demonstra capacitatea și performanțele tehnice clienților și vizitatorilor. În plus, la acest târg vom fi însoțiți și de managerii companiei producătoare Eureka, de la care participanții vor putea afla noutăți despre fiecare utilaj în parte”, a afirmat  interlocutorul nostru. 

Mașină automată de Hot Foil Stamping C106Y
Mașină automată de Hot Foil Stamping C106Y

 

Pe lângă activitățile de promovare și distribuire ale echipamentelor de finisare produse de parteneri, Cornel Poroșnicu are în plan să lanseze în cel mai scurt timp prima platformă web to print din România pentru piața din Europa. În acest sens există în derulare un proiect cu o echipă de programatori specializați în dezvoltarea platformei de configurare, design online și vânzare online de produse finite de print. „Vrem să ajungem unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente tipografice pentru finisare și de servicii online de print din România, iar numele nostru să aibă rezonanță la nivel național și internațional. Concurența pentru noi este bine-venită, fiind un stimulent dar și un partener în dezvoltarea proiectelor și a domeniului poligrafic din care facem parte toți, deoarece suntem determinați să oferim cele mai calitative servicii care să vină în sprijinul clienților”, a concluzionat Cornel Poroșnicu. 

www.flyerprint.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide