HENN GROUP sprijină inovația pe piața românească

Compania HENN GROUP Poligraf SRL a fost fondată în anul 2005, fiind continuatoarea în România a unei companii de înaltă tradiție - BRÜDER HENN - care i-a reprezentat de-a lungul timpului pe cei mai importanți producători de echipamente tipografice, de la sisteme computer-to-plate la echipamente de finisare. Așa se explică și prezentarea de către HENN GROUP a celor mai interesante noutăți la târgul Print&Sign 2019 din București, dar și a unor parteneri de-ai săi pe piața românească

De la stânga la dreapta: Gregor Hartl (KOMFI), Gabriel Vanghele (HENN GROUP), Ahmed Mouneib (APR Solutions SRL) și Cristiano Peroni (Peroni Ruggero)

Un partener foarte important care a intrat în colaborare cu HENN GROUP încă din anul 2015 este APR Solutions SRL, o companie italiană care a devenit, prin vocea reprezentantului său Ahmed Mouneib, unul dintre partenerii importanți ai HENN GROUP datorită diversității utilajelor oferite. „Suntem o companie foarte tânără, cu doar 5 ani de activitate. Însă eu și partenerul meu Riccardo Virgilio aveam o îndelungată experiență în acest domeniu și de aceea am decis împreună să ne înființăm propria noastră companie”, a declarat domnul Mouneib. Piața românească a primit inovațiile cu brațele deschise deoarece APR Solutions are deja 12 instalări în România, iar după primul târg la care au participat aici au vândut imediat o mașină pentru ca apoi, în timpul fiecărei expoziții, să continue această tradiție.

Ahmed Mouneib, APR Solutions SRL
Ahmed Mouneib, APR Solutions SRL

 

APR Solutions SRL oferă echipamente pentru plierea și lipirea plicurilor și cutiilor cu până la 3 puncte de lipire. Tot ei se mândresc cu echipamente automate și semi-automate pentru aplicarea benzilor dublu-adezive și a benzilor tear-tape pe orice tip de suport: carton, carton ondulat, PVC sau acrilic. La târgul Print&Sign 2019 au prezentat în premieră pentru România două utilaje. Unul dintre acestea este Mini Athos, o mașină semi-automată pentru aplicarea de bandă dublu-adezivă pe diferite suporturi – hârtie, carton, plastic, acril, creată special pentru tipografiile digitale.

Mașină de aplicat bandă dublu adezivă
Mașină de aplicat bandă dublu adezivă

 

Cel de-al doilea utilaj prezentat este Maxi Box 220, o mașină pentru producția pungilor de cadouri în trei pasaje, ce reprezintă încă o dovadă a modului prin care compania dorește să aducă inovația pe piața românească, oferind răspunsuri și oferte pentru segmentele industriei care cresc tot mai mult ca cerere.

Gabriel Vanghele , lângă echipamentul Maxi Box 220
Gabriel Vanghele, lângă echipamentul Maxi Box 220

 

Pungi realizate cu Maxi Box 220
Pungi realizate cu Maxi Box 220

 

Gregor Hartl – managerul de vânzări al firmei KOMFI, ale cărei produse se află sub distribuția HENN GROUP în România – și-a prezentat la rândul său firma pentru cititorii revistei AFP: „KOMFI are aproximativ 200 de angajați și este o companie producătoare de utilaje cu sediul în Cehia. Ne concentrăm pe producția de echipamente pentru laminare și lăcuire printuri digitale sau offset, iar în anumite segmente ale acestui domeniu suntem printre primii din industrie. Avem o istorie lungă în România, am vândut peste 25 de mașini aici în ultimii 10 ani, așa că aceasta este o piață foarte importantă pentru noi.”

Peroni Ruggero, una dintre noile firme partenere reprezentată de Cristiano Peroni – director de vânzări – este o companie care își produce toate mașinile în Italia, având o existență pe piață de 40 de ani și o cifră de afaceri anuală cuprinsă între 4 și 5 milioane de euro. Peroni Ruggero produce până la 40 de mașini personalizate pe an, iar în ultimii 5 ani a descoperit un mediu prolific pentru extindere în China. Cristiano Peroni a declarat reporterilor Afaceri Poligrafice că este încrezător în noul partener, HENN GROUP: „Este pentru prima dată când venim în România. Avem clienți aici și datorită HENN GROUP și a domnului Gabriel Vanghele, reprezentatul companiei, suntem prezenți la Print&Sign 2019. Pentru noi este o piață importantă deoarece o vedem ca pe o piață în creștere, una unde vrem să introducem sistemele noastre care pot ajuta legătoriile, companiile de print și producătorii de ambalaje să își automatizeze procesul de producție și să economisească timp și bani.”

Mașină manuală de făcut caneluri
Mașină manuală de făcut caneluri

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide