Inkcups a lansat tehnica de înnobilare Lustre Effect pentru imprimantele Helix

Inkcups – producător american de echipamente digitale inkjet, mașini de tampografiat și consumabile – a lansat Lustre Effect, o tehnică de design nouă, compatibilă cu gama de imprimante Helix, care permite înnobilarea recipientelor cilindrice cu elemente decorative având aspect metalizat.

Tehnica Lustre Effect permite obținerea unui aspect metalizat pe recipiente cilindrice din aluminiu, inox și alte metale. Lustre Effect este compatibilă cu toate echipamentele de imprimare digitală pe recipiente de formă cilindrică marca Inkcups. Această nouă metodă de înnobilare se adaugă celorlalte inovații asemănătoare, precum imprimarea în oglindă, imprimarea ton pe ton (proces în care culoarea cernelii este cu o nuanță mai închisă decât suprafața pe care este aplicată) și imprimarea pe contur. Lustre Effect permite obținerea a sute de nuanțe metalizate pentru crearea de elemente grafice unice. Noua tehnică aduce beneficii managerilor de branduri, managerilor de produs, agențiilor de publicitate și altor organizații care doresc să se diferențieze de competitori, garantând totodată un proces simplificat de proiectare și imprimare. Software-ul specializat care permite noua tehnică de înnobilare Lustre Effect elimină etapele de intervenție manuală consumatoare de timp și etapele de testare pentru ca brandurile să se poată concentra pe munca cea mai importantă – crearea de opere de artă frumoase, cu acuratețe și în cel mai eficient și economic mod.

Ben Adner, CEO-ul Inkcups, a oferit mai multe informații: „Suntem încântați să oferim clienților noul Lustre Effect ca o completare cu valoare adăugată la imprimantele noastre digitale pentru recipiente cilindrice. Această nouă tehnică le va îmbunătăți ofertele, permițându-le să imprime culori metalizate și ornamente pe produse precum cutii din aluminiu, pahare din inox și multe altele. Efectul Lustre și caracteristicile sale extind creativitatea unui brand, făcând posibilă vizualizarea și crearea unor produse imprimate mai convingătoare și generarea de noi oportunități de venituri”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide