Înnobilarea etichetelor este acum mai eficientă cu noul modul pentru transfer la rece DISTORUN de la KURZ

Transferul la rece este un procedeu de finisare utilizat pe scară largă pentru înnobilarea etichetelor în rolă, foliile destinate acestui procedeu fiind procesate de unități de transfer dedicate.

DISTORUN, modulul pentru transfer la rece produs de KURZ, reprezintă un progres în ceea ce privește economisirea materialelor. Astfel, porțiunile din folia metalizată care nu sunt transferate din prima trecere pe suportul de imprimare pot fi utilizate ulterior, ceea ce aduce beneficii substanțiale atât din punct de vedere ecologic cât și economic.

„Modulul DISTORUN de la KURZ este alegerea multora dintre furnizorii de servicii de imprimare și finisare din întreaga lume. Clienții noștri sunt încântați de faptul că au posibilitatea de a economisi materiale, iar unii dintre aceștia au comandat deja module suplimentare”, a declarat Jochen Wening, directorul departamentului de vânzări și management de proiect din cadrul companiei KURZ.

Pentru a procesa imaginile individuale, modulul DISTORUN scanează semnele de pe substratul imprimat și controlează transferul imaginii pe suport cu o precizie ridicată. Această tehnologie face posibil inclusiv transferul imaginilor holografice. În acest sens, KURZ a dezvoltat două linii de produse ce oferă un efect 3D special și care pot fi utilizate pentru transferul la rece: TRUSTSEAL Lens și TRUSTSEAL SFX. Pe lângă un aspect deosebit pe care îl conferă etichetelor, aceste elemente 3D sunt foarte dificil de copiat, ceea ce le face ideale pentru aplicațiile care necesită o securitate sporită.

Pe lângă modulul DISTORUN și produsele pentru transfer la rece, Kurz le oferă clienților și suport în etapa de design pentru a-i ajuta să identifice modelul de etichetă care le va permite să obțină rezultate optime în ceea ce privește finisarea și utilizarea eficientă a materialului.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide