Inovație privind finisările cu demo în domeniul ambalării băuturilor de lux

Piața etichetelor imprimate digital are așteptări mari de la producătorii de echipamente de imprimare și finisare în ceea ce privește posibilitatea realizării într-un timp foarte scurt a unor tiraje din ce în ce mai mici și personalizate. Bazându-se pe succesul înregistrat la nivel mondial de tehnologia JETvarnish/iFOIL, MGI - lider mondial pe piața echipamentelor care folosesc tehnologia inkjet - aduce personalizarea etichetelor și a ambalajelor flexibile la un nou nivel cu JETvarnish 3DW

Echipamentul JETVarnish 3D Web le permite furnizorilor de servicii de imprimare a ambalajelor și etichetelor să personalizeze aceste produse la un nivel de calitate fără precedent, cu un impact vizual impresionant. Până la apariția pe piață a echipamentului, substraturile flexibile precum foliile de tip manșon și filmele laminate nu puteau fi înnobilate prin metodele hotfoil tradiționale, din cauza daunelor provocate de căldură și aplicarea unei presiuni ridicate. Vestea bună pentru brandurile, producătorii și distribuitorii din zona de retail este că procesul digital de finisare dezvoltat de MGI elimină aceste efecte.

 

MGI JETVarnish 3D Web
MGI JETVarnish 3D Web

 

JETvarnish 3D Web este o soluție 100% digitală pentru lăcuire UV selectivă 2D, texturi cu efect 3D și folio, toate dintr-o singură trecere pe suport imprimat în rolă cu ajutorul tehnicii offset, flexo și digitală. Această soluție roll-to-roll este ideală pentru finisarea etichetelor și a ambalajelor flexibile, având o suprafață de lucru de până la 420 mm lățime și o productivitate de 20 m/min. 

JETvarnish 3D Web include caracteristici precum prototiparea rapidă în vederea lansării de noi produse, personalizarea completă a textului, imaginilor și efectelor speciale, posibilitatea de realizare atât a tirajelor mici cât și a celor mari. Echipamentul include și o unitate de pre-tratare în linie pentru a optimiza substraturile înaintea aplicării digitale a efectelor speciale.

Deoarece tehnologia digitală se pretează la o automatizare completă, MGI a încorporat în echipamentul său de finisare și un sistem de aliniere a hârtiei fără atingere, denumit AIS SmartScanner. Acest sistem revoluţionar elimină peste 80% din timpul alocat de operator pentru această acțiune. Fără să scadă viteza de producție, AIS face corecţii şi ajustări folosind inteligenţa artificială pentru a realiza automat alinierea în vederea operațiunii de lăcuire şi aplicare folio la cald. În plus JETvarnish 3D Web are funcții automate de întreținere, iar lacurile folosite nu conțin solvenți sau compuși organici volatili. 

Încă de la lansarea mondială care a avut loc la Drupa 2016 în Germania, JETvarnish 3D Web a primit numeroase premii pentru inovație, excelență tehnică și susținerea dezvoltării industriei de ambalaje și etichete. Echipamentul a câștigat două premii DuPont International Packaging Award în 2016 și 2017, premiul InterTech oferit de Printing Industries of America în 2017 și tot în același an a primit și premiul pentru cel mai performant echipament de finisare digitală, atât în cadrul expoziției Print 17/Graph Expo din Chicago, SUA cât și din partea European Digital Press Association. 

Și anul acesta la expoziția Pack & Spirit 2019 din Reims-Franța, care a avut loc în perioada 3-4 aprilie și a fost dedicată producătorilor de ambalaje de lux pentru vinuri și băuturi spirtoase, JETvarnish 3D Web a demonstrat capacitatea sa de a depune lac selectiv UV pe o folie termocontractibilă, câștigând premiul pentru cea mai bună inovație tehnologică și aplicativă.

Pentru informații  suplimentare accesați site-ul www.transilvae.ro

Grup Transilvae importă
și comercializează în România echipamentele de finisare
produse de MGI

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide