KURZ LABEL WEEKS – târgul dedicat viitorului industriei de labeling

LEONHARD KURZ Stiftung & Co.KG este lider mondial în producția și comercializarea foliilor decorative, dezvoltând și producând totodată și echipamente pentru aplicarea acestora pe diferite suporturi. În perioada 20 iunie-28 octombrie 2022 KURZ găzduiește în incinta sediului său central din Fürth, Germania evenimentul KURZ LABEL WEEKS ce are ca temă „Engineering the Future of Embellishment” (Ingineria viitorului înnobilării). Producătorii de etichete și ambalaje vor putea afla informații de ultim moment despre noile trenduri și tehnologii inovatoare și vor avea posibilitatea de a descoperi la fața locului sau în format virtual noi echipamente, procese de pionierat și soluții sustenabile.

Prima zi a târgului intern organizat de KURZ pe o suprafață de 400 mp a debutat cu o conferință de presă care i-a avut ca invitați pe Markus Hoffman (vicepreședinte senior în cadrul KURZ), Jordi Giralt (director de dezvoltare a afacerilor) și Stéphane Royère (director al departamentului de ambalaje și print). Aceștia au oferit un scurt rezumat al soluțiilor de finisare pe care KURZ le va prezenta vizitatorilor. Markus Hoffman a vorbit despre motivele pentru care compania a ales să își organizeze propria expoziție după doi ani dificili pentru industrie, timp în care târgul drupa a fost înlocuit cu o variantă digitală iar Labelexpo a fost anulat: „Nu am vrut să îi înghesuim pe clienții noștri într-un program foarte strict, nu am fi avut suficient timp pentru a le prezenta tot ce ne dorim. De aceea am decis să folosim această locație frumoasă și departamentul de aplicații al companiei pentru a extinde zilele de desfășurare a unei expoziții tipice la câteva luni. Ne face o plăcere deosebită să îi vedem pe clienții noștri în persoană, nu doar printr-un ecran de televizor”. Hoffman a precizat că deși compania KURZ a fost considerată pentru mult timp a fi în principal un furnizor de consumabile, în ultimii ani s-a dezvoltat adăugând în portofoliul său echipamente dedicate soluțiilor de înnobilare a etichetelor.

Vizitatorii nu numai că pot lua parte la demonstrațiile generale, dar pot de asemenea să trimită în avans fișierele/datele joburilor pentru ca propriile lor produse să poată fi înnobilate la fața locului cu ajutorul mașinilor expuse la târg. KURZ LABEL WEEKS va permite vizitatorilor să ia contact direct cu toate echipamentele digitale ale grupului KURZ, reunite pentru prima dată într-o singură locație. Printre acestea se vor număra și diverse utilaje din domeniul laminării la cald, la rece și al imprimării digitale, precum sistemul de finisare digitală KURZ DM-UNILINER 2D, care permite aplicarea metalizării pre/post-imprimare. Va fi prezent și DM-UNILINER 3D de la Steinemann DPE (companie subsidiară KURZ) pentru efecte haptice, care permite aplicarea lacului și a metalizării într-o singură trecere, la cele mai înalte viteze de pe piață. KURZ va prezenta și tehnologia de imprimare digitală de la MPRINT (subsidiară a KURZ), cu modulele MJET eco și Monojet® 324. Demonstrațiile în ceea ce privește imprimarea offset cu module de transfer la rece, laminare la cald, embosare și aplicare de efecte holografice cu ajutorul echipamentului GIETZ FSA 1060 Foil Commander completează conceptul cuprinzător al târgului KURZ. De la inscripționarea delicată a literelor până la decorațiuni pe întreaga suprafață și efecte haptice 3D, vizitatorilor li se va prezenta o varietate de opțiuni de finisare pentru etichete.

Compania va prezenta publicului și o gamă diversificată de folii decorative ecologice și sustenabile, printre care și folia de transfer ECOFIN® care necesită un suport de numai 10 μm, foliile de transfer la rece KPS slim pentru aplicații pe metal în coală și noul KPW slim pentru aplicații în rolă cu suport PET de numai 6 μm. În cadrul târgului vor fi prezentate, de asemenea, noile soluții de securitate pe care KURZ le dezvoltă în colaborare cu subsidiarele sale precum SCRIBOS. Din această categorie fac parte etichetele de securitate cu algoritmi de criptare pe mai multe niveluri care nu numai că luptă eficient împotriva contrafacerii, a activităților de pe piața gri și a supraproducției, dar deschid și noi posibilități de interacțiune cu clienții. Departamentul de transfer termic va avea, de asemenea, o secțiune dedicată la târg în cadrul căreia va demonstra modul în care foliile inovatoare pentru transfer termic permit o autentificare sigură și fiabilă a produselor mai ales în industriile medicală, farmaceutică și alimentară.

KURZ va demonstra că este un furnizor complet, care acoperă toate nevoile industriei de labeling în ceea ce privește înnobilarea produselor imprimate cu efecte metalizate, holografice, cu elemente de securitate, dar și în privința soluțiilor de indexare, codificare și marcare. Markus Hoffman a transmis acest mesaj clienților actuali și potențiali ai KURZ: „Puteți veni pentru două ore, puteți veni pentru două sau trei zile, alegerea vă aparține. Puteți veni singuri sau în grupuri mari, iar dacă doriți să testați anumite substraturi anunțați-ne, acum avem tot timpul necesar. Veniți și testați-ne!

Vizitarea târgului KURZ LABEL WEEKS necesită o înregistrare prealabilă pe website-ul labelweeks.kurz-graphics.com care va fi confirmată ulterior prin e-mail de către reprezentanții companiei. KURZ va pune la dispoziție și o platformă digitală care va permite analizarea mașinilor și a produselor expuse – acesta este un serviciu suplimentar dedicat tuturor celor care nu pot ajunge personal la Fürth în perioada târgului. În plus, toți cei interesați pot solicita noua broșură cu mostrele aplicațiilor de înnobilare a etichetelor care vor fi prezentate în cadrul expoziției.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide