Laserele HM de la Adline Solutions – adaptate la noua cerere

Cu aproximativ 6,93 milioane de cazuri confirmate de infectare, dintre care aproximativ 20 de mii doar în România, pandemia provocată de virusul Covid-19 i-a determinat pe decidenții industriei de print și packaging să demonstreze capacitatea lor de adaptare, dar și flexibilitatea și versatilitatea utilajelor pe care le dețin

Pandemia a obligat țări întregi la izolare, iar economiile mondiale au ajuns în praguri critice – toți acești factori au forțat numeroase industrii la reinventare, creativitate și la abordarea crizei din perspectiva oportunității de afaceri. În plus, noile reglementări guvernamentale obligă populația la purtarea măștilor de protecție în spații închise, iar pe unii retaileri la instalarea panourilor transparente la casele de marcat. Mai mult, regulile de distanțare socială conduc tot mai mult la reorganizarea spațiilor de lucru din birouri, fapt care a declanșat o explozie a cererii de plexiglas la nivelul industriei europene și mondiale.

Una dintre companiile care s-au ridicat la înălțimea importanței furnizării de echipamente versatile este Adline Solutions. Astfel, toți clienții care dețineau printere Adline UV Flora sau Galaxy alături de echipamentele laser SM-1815 (textil), HM-1610 CCD (non-metal) sau HM-6040 (non-metal) au reușit să fie alături de personalul medical din linia întâi în lupta împotriva pandemiei, transformând producția de trofee, obiecte promoționale personalizate sau panouri decorative în producție de viziere de protecție și panouri despărțitoare pentru supermarketuri, farmacii și taxiuri.

Totodată, clienții Adline Solutions care utilizau laserele textile pentru producția elementelor de semnalistică indoor și outdoor de tipul steagurilor, pop-up-urilor sau chiar a echipamentelor sportive, au reușit să se adapteze rapid la noua situație reușind să ajute la ameliorarea crizei de consumabile medicale de tipul echipamentelor de protecție personală (PPE) pentru angajații spitalelor care tratează pacienți cu Covid-19, care includ halate de protecție/combinezoane, viziere și măști. În plus, clienții Adline Solutions au reușit să le ofere și un strop de culoare celor care au fost nevoiți să folosească astfel de soluții de protecție datorită capacității de imprimare pe aproape orice tip de material a printerelor UV Flora sau Galaxy.

 

Clienții Adline Solutions nu au înregistrat scăderi ale cifrelor de afaceri anuale tocmai datorită utilizării uneia dintre cele trei soluții de tehnologie cu laser: SM-1815 (textil), HM-1610 CCD (non-metal) sau HM-6040 (non-metal).

SM-1815 TEXTIL
SM-1815 TEXTIL

 

Echipamentul cu laser Adline Solutions SM-1815 pentru materiale textile se poate conecta la PC prin USB, are o suprafață de lucru de 1800×1500 mm și poate atinge viteze de tăiere de 0 – 64 000 mm/min, la o acuratețe de ± 0,1 mm, cu o putere a laserului de 100 W. Această mașină de debitat automată cu laser de mare viteză folosește motoare Servo pentru transmisie, motoare Hybrid Servo pentru mișcarea pe axe, dar și tehnologia de înaltă definiție SLR (single-lens reflex camera) pentru a realiza o singură dată imagistica pe întreaga suprafață de lucru, pentru imagini complete de tip multi-pattern, eliminând astfel erorile ce pot apărea în cazul imaginilor fragmentate. Echipamentul include posibilitatea recunoașterii reciproce a modelelor de tăiere multiplă, inclusiv funcția de căutare a conturului, eliminând problemele cauzate de deformarea/întinderea materialului textil. În plus, motoarele Hybrid Servo garantează viteză și precizie mare, facilitate care alături de sistemul de alimentare automată a materialului (conveyor) și de funcția de recunoaștere automată a conturului, asigură o viteză de tăiere de aproape trei ori mai mare în comparație cu echipamente similare existente pe piață.

HM-1610 CCD
HM-1610 CCD

 

Adline Solutions vine în ajutorul industriei în această perioadă plină de provocări și cu echipamentul HM-1610 CCD de gravare cu laser pe materiale non-metalice. Acesta are o suprafață de lucru de 1600×1000 mm, viteză de mișcare pe axe de 1-500 mm/sec pentru tăiere și 1-1 000 mm/sec pentru gravare, cameră CCD inclusă, transmisie prin curele dințate cu fixare pe rulmenți liniari de mare precizie și tub laser de 100 W CO2 – 10,6 mm, garantând o rezoluție de 0,025 mm. Acest laser proiectat pentru industria de tipar, industria lemnului, cea de prelucrare a granitului sau cea textilă și de pielărie poate fi folosit cu tub de 90-100 W (CNC laser) pentru următoarele aplicații cerute în timpul pandemiei Covid-19: plexiglas transparent de 10 mm grosime la viteza de 5 mm/sec, plexiglas transparent de 20 mm grosime la 1,5 mm/sec (dintr-o singură trecere) sau lemn stratificat de 18 mm grosime (dintr-o singură trecere). Versatilitatea sa îl face capabil să prelucreze și să personalizeze obiecte din materiale precum sticlă, metal, lemn, textile, piele sau plastic. Echipamentul poate fi folosit și la gravarea unor materiale speciale precum ștampile, metale eloxate, carton, hârtie sau matrițe embos, la o viteză de gravare de 1 000 mm/s și o viteză de tăiere de 500 mm/s.

HM-J1310
HM-J1310

 

Din rândul soluțiilor versatile și flexibile fac parte și celelalte echipamente cu laser ale seriei HM (HM-6040, HM-1060, HM-1310, HM-1610) care vin cu o putere a laserului de 100 W, diferite suprafețe de lucru – de la 1000×600 mm până la 1600×1000 mm, control al temperaturii prin sisteme de răcire cu apă, sistem de evacuare noxe și sistem de mișcare pe axe cu rulmenți liniari și transmisie pe curele. Gama HM de la Adline Solutions se dovedește astfel perfectă pentru noile aplicații și pentru noua tipologie de business care va asigura continuitatea multor firme. Clienții Adline au reușit să treacă testul pandemiei datorită acestor echipamente care și-au demonstrat astfel utilitatea și productivitatea, devenind indispensabile în orice scenariu social.

Mai multe detalii puteți vedea pe adlinesolutions.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide