Prima ștanță rotativă Rapida RDC 106 instalată în Polonia este utilizată acum în producție la Top-Pol

Top-Pol este primul furnizor de servicii de imprimare din Polonia care deține o ștanță rotativă marca Rapida RDC 106 de la Koenig & Bauer. Mașina a fost achiziționată cu finanțări europene și urmează să fie utilizată în producția de etichete IML (in mould labeling).

De la stânga la dreapta: Marcel Topolski, coproprietar Top-Pol și Jan Korenc, director general al Koenig & Bauer (CEE)

 

Top-Pol are sediul central în Zbroslawice și este o afacere de familie care activează pe piața etichetelor din 1989. Compania s-a specializat în producția de etichete din substraturi neabsorbante – în primul rând materiale plastice – încă de la sfârșitul anilor ’90. Top-Pol exportă între 30 și 40% din produse, clienții finali fiind în principal companii din industria alimentară și a construcțiilor.

Ștanța rotativă KBA Rapida RDC 106 permite procesarea substraturilor cu grosimi de 0,03 până la 0,6 mm, la o viteză de 15 000 de coli pe oră. Unitățile de ștanțare sunt echipate cu un cilindru magnetic pe care sunt fixate matrițele, una dintre funcțiile importante ale mașinii fiind reglarea automată a presiunii de tăiere. Rapida RDC 106 este disponibilă în configurații diferite, cu una până la patru unități pentru procese precum ștanțare, embosare sau perforare.

„Clienții noștri din industria alimentară, dar și cei din alte sectoare se așteaptă să le livrăm etichete de cea mai înaltă calitate. În consecință, echipamentele pe care le utilizăm trebuie să fie cele mai performante. Investiția în Rapida RDC 106 va satisface aceste așteptări, care sunt din ce în ce mai exigente datorită schimbărilor care au loc pe piață”, a declarat Marcel Topolski, coproprietar al companiei Top-Pol.

Jan Korenc, directorul general al Koenig & Bauer (CEE) a adăugat: „Acest echipament este o soluție de primă clasă, care necesită cu până la 40% mai puțin timp de pregătire pentru a finaliza o comandă întreagă. Acesta este și motivul pentru care suntem siguri că va contribui la consolidarea succesului companiei Top-Pol, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare din Polonia.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide