Producție comercială end-to-end cu Heidelberg Easymatrix 106 C/CS

Heidelberger Druckmaschinen Aktiengesellschaft este un partener de încredere pentru furnizorii de servicii de imprimare. De mai bine de 160 de ani, produsele companiei sunt sinonime cu viabilitatea și calitatea superioară.

Fiind o companie cu o tradiție îndelungată, Heidelberg definește viitoarele tendințe din industria de print prin tehnologiile de ultimă generație și ideile inovatoare de afaceri.

Echipamentul de ștanțat Easymatrix 106 C/CS dezvoltat de Heidelberg le oferă utilizatorilor serviciile de care au nevoie pentru producția industrială de cutii pliabile, deoarece ștanțarea și embosarea sunt considerate acum a fi părți integrante ale imprimării comerciale și de ambalaje.

Cu o viteză în producție de 7 700 de coli pe oră și un timp foarte scurt de configurare, mașina procesează materiale cu grosimi între 90 și 2 000 g/m², chiar și carton ondulat de până la 4 mm.

Fluxul de lucru este mult mai eficient deoarece automatizarea elimină în mare măsură erorile rezultate în urma intervenției manuale.

Easymatrix 106 C/CS oferă nenumărate alte beneficii pentru utilizatori:

• echipamentul permite extinderea portofoliului companiei, a numărului de comenzi și de clienți noi datorită opțiunilor variate de finisare
• este echipat cu un dispozitiv pentru producție în flux continuu, non-stop
• se configurează ușor datorită ecranului tactil
• înălțimea maximă a paletului pentru unitatea de alimentare este de 1 200 mm
• ștanțele pot fi schimbate cu ușurință
• prin partenerii săi, Heidelberg oferă servicii complete de suport tehnic pentru instalarea echipamentului, instruirea operatorilor și piese de schimb
• în afara producției de cutii pliabile, utilajul permite și realizarea unor aplicații precum felicitări, puzzle-uri, calendare

 

Compania Heidelberg implementează măsurile de reducere și chiar eliminare a emisiilor de dioxid de carbon – CO2 – aspect din ce în ce mai important pentru tipografii. Conform cercetărilor științifice, emisiile de gaze cu efect de seră sunt responsabile în principal de schimbările climatice. Cel mai cunoscut gaz de seră este CO2.

În consecință, începând cu anul 2011 toate echipamentele pre-press, de imprimare și finisare produse de Heidelberg poartă emblema „CO2 neutru”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide