Uchida în parteneriat cu Roel pentru clientul viitorului

Printre expozanții importanți din cadrul târgului Print&Sign 2019 s-a numărat și Uchida Yoko Global Limited care, având o istorie de peste 100 de ani, oferă pieței românești utilaje destinate în special finisării printului digital. Reporterii AFP au avut șansa să discute cu managerul Uchida - Naoshi Shigematsu - despre posibilitățile companiei pe această nouă piață, cu atât mai mult cu cât din 2018 se bucură de un nou parteneriat în România. Uchida sub reprezentanța Roel are mari așteptări de la clientul viitor al pieței românești

Naoshi Shigematsu, Manager Uchida

„Suntem o companie japoneză și producem în principal mașini de finisare. Compania noastră este foarte mare, fiind împărțită pe mai multe segmente. Departamentul nostru este concentrat în special pe utilaje de decupare, nu și de imprimare. Este o companie foarte mare comparativ cu altele din Japonia, de aceea avem atât de multe departamente, chiar și unul care activează în domeniul educației. Departamentul nostru este mic, dar încercăm să îl dezvoltăm”, a declarat Naoshi Shigematsu care a prezentat unul dintre utilajele expuse la standul Uchida, respectiv AeroCut One. Acesta este un echipament de biguire și decupare, ideal pentru finisarea aplicațiilor tipărite digital.

Printre caracteristicile principale ale AeroCut One se numără și cele 6 cuțite rotative pentru tăiere sau decupare, cuțitul transversal cu auto-ascuțire, matricea de pliere cu adâncime reglabilă, o unitate de perforare cu role identice ca opțiune suplimentară, precum și un cititor de semne de registrație. Utilajul are alimentare cu hârtie în coală cu gramaj de până la 400 g/m2 și poate schimba aproape instantaneu programele și setările, ceea ce îl face soluția perfectă pentru finisarea în principal a cărților de vizită, invitațiilor, cărților poștale, felicitărilor, pliantelor etc.

„Putem produce mașini de tăiere, biguire și perforare. Mașinile pe care le-am adus la târg sunt numai de tăiere și biguire. Echipamentul prezentat la Print&Sign este în mod special destinat printurilor digitale pe hârtie, cu tăiere în linie dreaptă. La drupa vom lansa o serie de utilaje noi, așadar vă invităm să ne vizitați și la standul de acolo”, a adăugat Shigematsu.

În ceea ce privește mașina AeroCut One, reprezentantul Uchida a declarat că aceasta folosește un program software simplu: „Avem panoul de control al mașinii de unde se poate alege mărimea pentru tăiere și bleed, până la milimetru. Mașina realizează în special cărți de vizită de diferite mărimi, însă poate prelucra și alte tipuri de produse care folosesc hârtia ca suport.”

AeroCut One
AeroCut One

 

Întrebat despre schimbarea vechiului parteneriat cu reprezentanța Roel, managerul Uchida a răspuns: „În prezent lucrurile merg foarte bine alături de Roel în România. Avem mari așteptări de la aceștia deoarece sunt o companie foarte mare și ne pot sprijini. Noi avem birouri de reprezentanță și în Düsseldorf, Germania, de aceea putem călători frecvent în România și putem să fim alături de partenerul nostru. Am avut șansa să participăm la Print&Sign 2019, iar acest lucru se datorează lor.”

Care este imaginea economiei și a pieței românești privită dinspre Japonia? Una cu perspective de dezvoltare. „Mașinile noastre japoneze sunt mult mai fiabile decât cele produse în China, iar clienții se vor convinge de acest lucru. Avem mari așteptări de la viitor, deoarece clienții vor să primească produse de calitate, iar noi oferim utilajele cu cea mai înaltă calitate pe acest segment.”

Uchida oferă calitate cu tradiție japoneză încă din 1910 și sunt recomandați de extinderea afacerilor în Asia, Europa și America, precum și de sprijinul oferit clienților atât înainte cât și după vânzare. Acum, alături de partenerii de la Roel, își doresc să răspundă nevoii de calitate a pieței românești prezente, dar mai ales viitoare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide