Adline Solutions recomandă suita software MyIntranet pentru managementul producției

Cum ar fi ca printr-un singur click să aflăm instantaneu ce comenzi au fost înregistrate, când va fi livrat un produs, de ce materiale avem nevoie sau chiar și când/de ce productivitatea fabricii stagnează? Adline Solutions prezintă MyIntranet, o soluție care s-a născut pentru a acoperi lipsa pe piața românească a unui software complet, ușor de folosit, dedicat segmentului de producție și întreprinderilor care folosesc sisteme software multiple, greu de sincronizat și de integrat.

Software-ul complet MyIntranet a fost dezvoltat pentru a crește eficiența în toate sectoarele de producție, inclusiv în industriile de printing, packaging și labeling unde interconectivitatea, colectarea datelor de producție sau monitorizarea și controlarea operațiunilor creează noi oportunități pentru producători. Aplicația MyIntranet poate fi implementată și utilizată în doar câteva ore și le permite managerilor să își conducă firmele chiar și în mod remote. Implementarea unei soluții software care integrează tehnologii de tipul CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning), MPS (Master Planning Schedule), WIP (Work in Progres) și MRP (Material Requirements Planning) a devenit noua normalitate a întreprinderilor care își doresc să rămână competitive în termeni de calitate, agilitate și eficiență. Ce ar trebui să includă o soluție software completă? În continuare vă prezentăm pe scurt câțiva termeni și funcții care câștigă tot mai mult teren pe piața românească a IMM-urilor.

CRM (Managementul Relațiilor cu Clienții) este un software care îi ajută pe producători în interacțiunile cu partenerii, clienții și furnizorii prin gestionarea atât a informațiilor despre vânzări cât și a contactelor sau a relațiilor cu clienții, înainte ca aceștia să plaseze o comandă sau să facă o achiziție. Astfel, o aplicație de CRM poate sincroniza toate aplicațiile din suita Microsoft Office – pentru importarea de contacte, spre exemplu – sau poate păstra o gestiune detaliată a conturilor clienților, crea liste cu clienți potențiali sau monitoriza diferite procese (istoricul ofertelor, sarcinile de zi cu zi ale echipei de vânzări).

Aplicațiile ERP (Planificarea Resurselor Companiei) încorporează diferite module care ajută companiile în activitățile de stocare, gestionare și interpretare a datelor în timp real, inclusiv în privința procedurilor de management comercial și financiar, venituri și cheltuieli, contabilitate generală, managementul depozitelor, aprovizionării și distribuției, salarizare, HR (managementul resurselor umane) sau lansare/plasare comenzi.

Soluțiile MPS (Software de Planificare a Programului) joacă un rol la fel de important: pentru a putea produce și livra la timp produsele, companiile au nevoie să își planifice într-un mod cât mai precis producția. Un astfel de software va decide ce produse/lucrări trebuie realizate zilnic pe baza datelor primite și care este timpul în care trebuie acestea realizate. MPS este de obicei o parte integrantă a sistemelor ERP, furnizând cea mai eficientă funcționalitate de planificare prin extragerea datelor în timp real privind cererea și oferta pentru a crea cele mai precise planuri de producție.

Una dintre funcționalitățile managementului de tip WIP (Operațiune în Desfășurare) este și urmărirea și controlul calității în procesele de fabricație pe liniile automate de producție (de exemplu liniile de ambalare automate, de mare viteză).

MRP (Planificarea Aprovizionării cu Materiale) este modulul care permite planificarea achizițiilor de materii prime și materiale necesare producției – acest modul planifică achizițiile luând în considerare toate vânzările prezente, estimându-le totodată pe cele viitoare, asigurând deci disponibilitatea materialelor prin răspunsuri la întrebările: ce, cât este necesar în procesele de fabricație și când.

Adline Solutions – unul dintre cei mai importanți distribuitori români de echipamente și servicii pentru producția publicitară, industria de imprimare și cea producătoare de ambalaje – recomandă software-ul complet MyIntranet, care se adresează tuturor companiilor românești ce derulează activități de producție cu 5 până la 300 de angajați. MyIntranet propune tehnologii integrate de gestionare a clienților, vânzărilor, prețurilor, angajaților, produselor, echipamentelor, stocurilor, producției și a campaniilor de marketing prin aplicații inteligente care aliniază întreprinderile mici și mijlocii din România la cerințele de digitalizare ale Industriei 4.0. MyIntranet – una dintre cele mai avansate soluții de management al fluxului de lucru existente pe piață – integrează tehnologii CRM, ERP, MPS, WIP și MRP care pot fi personalizate rapid, potrivit necesităților fiecărei companii. Noua suită de instrumente propusă de Adline Solutions asigură o interfață ușor de folosit, sprijin tehnic 24/7 (inclusiv prin tutoriale video) dar și o întreagă infrastructură, ceea ce înseamnă că pentru implementare întreprinderile nu vor mai avea nevoie de propria infrastructură de servere și/sau echipă de administrare.

Procesul de implementare și de personalizare a software-ului este unul rapid, cu o perioadă de testare gratuită, pachetul incluzând actualizări constante de sistem și integrarea continuă de noi module mai avansate. În funcție de necesitățile fiecărei companii, procesul de personalizare poate exclude o parte dintre module. Cum simplifică și eficientizează MyIntranet diferitele procese din cadrul întreprinderilor? Un singur click îi ajută pe decidenți să se pună la curent cu întreaga activitate a companiilor lor în timp real – interpretarea automată a datelor îi ajută să ia decizii rapide cu privire la producție. În plus, o campanie de marketing prin e-mail poate fi trimisă în doar câteva minute către clienți, iar automatizarea face ca facturarea, recepția comenzilor sau crearea rapoartelor financiare să fie mai simple ca oricând.

În prezent, soluția software MyIntranet este promovată și pe piața internațională, în principal pe cea europeană, fiind deja contractată de peste 200 de clienți care au înțeles în urma experienței pandemice că organizarea și eficientizarea fluxului de lucru prin mijloace moderne pot face diferența între companiile care prosperă și cele care dispar de pe piață. Adline Solutions vă invită să beneficiați chiar acum de această soluție software pentru a putea să vă eficientizați constant procesele de management și de producție.

Mai multe detalii puteți vedea pe adlinesolutions.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide