Parteneriatul OTTO Motors – Significans Automation introduce roboții în industria tipografică și cea de ambalaje

OTTO Motors, divizia industrială a Clearpath Robotics și un furnizor important de roboți mobili autonomi (AMR) pentru unitățile de producție, a semnat un acord cu Significans Automation Inc. pentru a aduce tehnologia AMR de manipulare a materialelor în tipografiile și fabricile de ambalaje din SUA.

Datorită acestui parteneriat, Significans Automation – specializată în furnizarea de soluții software pentru automatizare – are acum capacitatea de a oferi clienților o adevărată soluție end-to-end sub forma roboților mobili autonomi pentru manipularea materialelor.

AMR-urile sunt roboți avansați concepuți pentru transportul materialelor brute sau aflate în diferite stadii de producție și s-au dovedit a fi mai eficienți decât oamenii sau utilajele transportoare. De asemenea, costul utilizării unui AMR produs de OTTO reprezintă doar 10% din costul pe care îl presupune angajarea cu normă întreagă a unui om care să manipuleze o liză sau un transpalet și doar 20% din costurile asociate unui șofer de stivuitor.

„Pe măsură ce industria tipografică și cea de ambalaje își automatizează procesele de producție, manipularea materialelor rămâne unul dintre procesele cel mai dificil de automatizat. Implementarea unui sistem inteligent, flexibil și scalabil de manipulare a materialelor prin intermediul roboților mobili autonomi (AMR) poate fi soluția acestei probleme”, a declarat Rick Baker – Chief Revenue Officer, OTTO Motors.

Potrivit lui Sean Davis – Director Tehnic, Significans Automation – „obiectivul a fost încă de la început unificarea serviciilor front-end de automatizare cu soluțiile robotizate back-end. Prin urmare, acest parteneriat marchează începutul unui viitor interesant pentru clienții noștri.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide