Portalul Afaceri Poligrafice e destinat creșterii comenzilor printerilor și furnizorilor de produse conexe

La standul Afaceri Poligrafice din cadrul târgului Print&Sign 2019 a avut loc, pe data de 9 octombrie, evenimentul lansării portalului în prezența domnului Adrian Damian, realizatorul acestui site.

Portalul Afaceri Poligrafice a fost construit în scopul creșterii vânzărilor oricărui furnizor care inscripționează/ printează în orice mod pe orice suport și de asemenea ale oricărui furnizor din domenii conexe, cum ar fi cele de packaging, producție publicitară și din restul spectrului comunicării vizuale. 

Print Sign 2019
Print Sign 2019

 

Arhitectura și eficiența noului portal AFP este unică față de cele existente astăzi în media fiindcă se bazează pe sinergia a 4 piloni foarte puțin uzitați.   

Primul pilon sau prima facilitate este introdusă în homepage-ul nostru prin motorul de căutare geografică al AFP, adică prin opțiunea utilizatorului online de a completa produsul sau serviciul căutat pentru a i se afișa pe o hartă digitală, ca rezultat al căutării, furnizorii apropiați.  

A doua facilitate oferită utilizatorului este deschisă de opțiunea alegerii furnizorului recomandat în baza  recenziilor/ testimonialelor acumulate de furnizor prin portal, de la clienți. 

A treia facilitate este de acumulare de informații tehnice sau know-how prin citirea articolelor afișate în portal, adiacent subdomeniului corespunzător serviciului/ produsului căutat de utilizator.  

A patra facilitate este adusă de varietatea anunțurilor de publicitate afișate în portal cărora li se pot asocia fotografii și/ sau video, facilitate care este utilă în principal decidenților celor 2000 de firme profesionale abonate la revista tipărită Afaceri Poligrafice ( 10 ediții pe an distribuite prin poștă), care poate fi citită de altfel și prin accesarea butonului REVISTA DIGITALĂ de orice utilizator sau vizitator online.

Standul Afaceri Poligrafice la Print&Sign 2019
Standul Afaceri Poligrafice la Print&Sign 2019

 

Un produs publicitar nou și necostisitor este cel de COMPANIE PREMIUM în portal. Acest produs este destinat furnizorilor interesați să crească vânzările activității lor principale, care este de producție și/sau comercializare a produselor inscripționate/ printate ( respectiv finisate, de ambalaje etc ) către beneficiari finali aflați în toate sectoarele economiei. 

Produsele și serviciile oferite de COMPANIA PREMIUM sunt supuse atenției utilizatorilor prin axa Motor căutare –  Furnizor localizat pe hartă – Posibile recenzii ale clienților – Text de prezentare pe portal, date de contact și pagina sa de web. 

Portalul deschide opțiunea adăugării de publicitate în mediul devenit hibrid al publicației Afaceri Poligrafice, adică simultan pe ambele medii disponibile pentru promovare ( website și revista tipărită), pe baza unor pachete de promovare care pot fi discountate cu până la 20% față de tariful de promovare disponibil în situația alegerii unui singur mediu de promovare.  

PROMOȚIONAL pentru o perioadă limitată: în atenția furnizorilor de print și/ sau de produse conexe subliniem că promovarea unei Companii Premium timp de un an în website-ul afaceri-poligrafice.ro are un cost de numai 1000 lei (TVA inclus) ceea ce înseamnă, în medie, o investiție de numai 70 lei+TVA pe lună. 

Standul Afaceri Poligrafice la Print&Sign 2019
Standul Afaceri Poligrafice la Print&Sign 2019

 

În meniul portalului Afaceri Poligrafice sunt menționate și alte produse publicitare și exemple de pachete de promovare cu discount de 20%. Portalul oferă flexibilitate în alcătuirea și de pachete de promovare personalizate/ la cerere prin completarea formularului online disponibil.

Credem în transparență totală și în consecință menționăm opțiunea de a afla numărul de clicuri înregistrate de orice banner comandat pe site folosind un serviciu de ShortUrl. Acesta va monitoriza și efectua statistici privind numărul de clicuri acumulate de banner.

În același spirit de transparență ne-am asigurat ca fiecare advertorial publicat online să aibă afișat public numărul de vizualizări.

Vă invităm să consolidați, prin povestea spusă de firma dumneavoastră în acest portal, prestigiul de care se bucură comunitatea profesioniștilor interesați în comunicare vizuală de calitate din România.  

https://afaceri-poligrafice.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide