Elettrograf sărbătorește două decenii de excelență pe piața adezivilor hot melt

Elettrograf SRL – important furnizor româno-italian de adezivi, duze, pistoale de lipit, materiale pentru ambalat, capsatoare și mașini de făcut rame – sărbătorește în acest an două decenii de activitate pe piața adezivilor hot melt și a ambalajelor. Produsele comercializate sunt importate din Italia, Germania și Taiwan iar calitatea lor este garantată și recomandată de partenerii internaționali care i-au ales ca distribuitori autorizați.

www.elettrograf.ro

Printre produsele comercializate de Elettrograf amintim batoanele adezive solide hot melt (termoclei, monomaterial) și adezivii de tipul Glue Dots, ambele soluții fiind fără solvenți – nu produc mirosuri neplăcute, nu sunt toxice, sunt neinflamabile și au fost dezvoltate pentru a putea fi folosite în toate industriile (pentru sigilare sau umplere), fiind compatibile cu materiale diverse precum lemnul, materialele plastice, sticla, metalul, ceramica, display-urile, hârtia, pielea, fibrele sintetice sau componentele electrice. Adezivii asigură lipire curată și instantanee, în doar câteva secunde, cu ajutorul sistemelor de aplicare Elettrograf în cazul batoanelor adezive sau fără aparatură de aplicare în cazul adezivilor Glue Dots. Domeniile și aplicațiile tehnologiei adezive hot melt sunt variate și includ: tipografii, materiale ceramice, jucării, ambalaje de carton, casete, cadouri, pantofi, componente electrice, mobilă, valize, obiecte din piele, mostre, cutii pentru bijuterii, tapițerie, autoturisme, fotolii, materiale plastice, picturi, căști, televizoare, material izolator, material termoacustic, rame, bricolaj, umbrele, cupe și trofee, cutii de ciocolată, argintărie, articole de Crăciun, modelism, filtre de aer și ulei, fixarea cablurilor și instrumentelor muzicale, decorațiuni, frigidere, oglinzi, mochetă, polistiren, polietilenă, burete, fixarea tricourilor pe display-uri, abajururi, flori artificiale, plută, fabricarea ușilor.

Pistoale de lipit la cald AC 280 și HB 700
Pistoale de lipit la cald AC 280 și HB 700

 

Elettrograf comercializează și o gamă variată de pistoale de lipit destinate activităților de tip hobby, cât și operațiunilor profesionale, oferind clienților săi șansa de a-și alege pistolul de lipit ideal nevoilor lor. Portofoliul Elettrograf include și pistolul de lipit AC 280, destinat decorațiunilor, micilor reparații casnice și diverselor tipuri de proiecte DIY sau de bricolaj. AC 280 folosește adeziv sub formă de batoane cu diametrul de 7 mm, tensiune de 220V/50 Hz, putere de 10 W, temperatură de 165 grade Celsius, având o greutate de 0,17 kg – pistolul standard este comercializat împreună cu 2 batoane bonus, fiecare având 100 mm lungime. Pistoalele de lipit profesionale din portofoliul Elettrograf au o putere de încălzire de până la 600 W și capacitatea de utilizare de până la 1 kg de adeziv pe oră. Spre exemplu, sistemul de lipit HB 700 cu alimentare pneumatică are o putere de 600 W, o capacitate de topire de 3,2 kg/oră calup sau 1,3 kg/oră granule, la o temperatură de lucru cuprinsă între 40 și 250 de grade Celsius. Pistolul include aplicator pentru adeziv hot melt cu control electronic al temperaturii și cu duză inclusă de 1,5 mm (diametru).

Elettrograf comercializează și materiale pentru ambalat, pe dimensiuni și cu proprietăți variate, dintre care amintim doar câteva: colțare, colțare carton, bandă polipropilenă, bandă poliester textil, bandă metal, clește batolat, cărucior bandă, cărucior metal, capse PET, catarame poliester textil, capse bandă PP, capse PET, cărucior bandă PP etc. Furnizorul importă și capsatoare cu capse (profesionale, pneumatice, electrice sau manuale), capsatoare cu cuie și capsatoare de bricolaj – acestea din urmă sunt realizate din oțel cromat și au indicator de vizualizare pentru încărcarea capselor. Furnizorul româno-italian distribuie și mașini de făcut rame Minigraf (capacitate de încărcare de 220 capse, cu înălțimi între 7 și 15 mm) dar și produse diverse precum bandă de delimitare alb-roșu, bandă de delimitare alb-negru, cutie poștală, cutie poștală nuc închis, capră simplă, capră cu rolă, capră pliabilă, cărucior C24, cărucior C54, valiză aluminiu, cutie scule, cărucior scule, banc de lucru etc. Elettrograf este deschis colaborărilor cu orice lanț de magazine, garantând că toate produsele sale au coduri de bare și garanție care se efectuează la sediul firmei.

Mașină Minigraf pentru făcut rame
Mașină Minigraf pentru făcut rame

 

La aniversarea a două decenii de existență pe piață, Elettrograf vă invită să testați produsele partenerilor săi internaționali, producători de marcă precum COLLAGRAF SRL (producător de adezivi din Milano, Italia), Buhnen GmbH & Co (producător de sisteme de lipit din Bremen, Germania) sau Power Adhesives Ltd. (producător de adezivi hot melt și pistoale de lipit din Basildon, Anglia).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide