Konica Minolta premiată la Clasa Gold în Anuarul Sustenabilității RobecoSAM 2019

Konica Minolta a fost premiată la Clasa Gold în Anuarul Sustenabilității realizat de RobecoSAM, lider mondial în cercetare și evaluare în domeniul investițiilor sociale, de mediu și guvernanță corporativă. Este al doilea an consecutiv în care Konica Minolta primește această distincție, pe baza performanței înregistrate în proiecte de sustenabilitate. 

Konica Minolta este singura companie din industria de echipamente de birou și servicii IT nominalizată la Clasa Gold. Distincția a fost acordată la nivel mondial pe baza a șase indicatori fundamentali, respectiv protecția mediului și inovare socială, siguranța produselor, lanțul de aprovizionare responsabilă, comunitate și diversitate.

Dintre toate companiile din industria de echipamente de birou și servicii IT, Konica Minolta a ocupat prima poziție la secțiunea destinată protecției mediului – pentru al cincilea an consecutiv – și la categoria implicare în proiecte sociale, pentru primul an. Astfel, cumulând cel mai mare punctaj total, compania a primit titlul de Lider al Industriei pentru al doilea an consecutiv.   

Konica Minolta a primit, de asemenea, cea mai bună clasificare pentru inițiativele sale economice, de management al inovării și de gestionare a riscurilor.

La începutul acestui an, Konica Minolta a mai fost desemnată drept una dintre cele mai sustenabile 100 de corporații din lume în topul Global 100, realizat de Corporate Knights, companie canadiană de media și consultanță pentru investiții. Clasamentul a fost realizat pe baza indicatorilor de mediu și inovare socială, siguranța produselor, lanțul de aprovizionare responsabilă, comunitate și diversitate.  Cele 100 de companii de top au fost selectate din peste 7000 de corporații din întreaga lume.

Toate aceste distincții reprezintă o recunoaștere în plus a atenției deosebite pe care Konica Minolta o conferă proiectelor de responsabilitate socială corporativă. Obiectivul companiei este să contribuie prin activitățile sale la rezolvarea problemelor globale de mediu și îmbunătățirea calității vieții, atingându-și obiectivele de dezvoltare durabilă până în 2030. 

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide