Gratuit

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL

Descriere companie:

Servicii de birou
Întreprinderile se confruntă cu provocări dificile, cum ar fi nevoia de a reduce costurile de operare și de gestionare, în același timp fiind confruntate cu procese intensiv de hârtie, cum ar fi colectarea, schimbul și arhivarea informațiilor în mod eficient.

Konica Minolta, ca furnizor de servicii de top, oferă soluții IT de înaltă calitate la nivelul întreprinderii, care vă ajută organizația să-și transforme fluxul de lucru. Portofoliul nostru profesional variază de la servicii de optimizare a proceselor de afaceri și gestionare de documente până la periferice multifuncționale.

Tipărire comercială și industrială
Tipărirea comercială și corporativă internă, serviciile profesionale de imprimare și imprimarea cu jet de cerneală industrială au parcurs un drum lung, mai ales atunci când vine vorba de sisteme de imprimare digitală capabile să imprime multe date mici și variabile.
Konica Minolta oferă cele mai recente soluții de imprimare, pe care le puteți alege dintr-o serie de sisteme, servicii și consumabile de imprimare noastre, pentru a vă ajuta să gestionați mai bine cerințele afacerii dvs.

În ceea ce privește imprimarea profesională cu jet de cerneală, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse industriale cu jet de cerneală, precum capete de imprimare cu jet de cerneală, imprimante textile cu jet de cerneală și unități de imprimare cu jet de cerneală pentru imprimarea etichetelor.

Sisteme optice de uz industrial
Când vine vorba de tehnologie optică, Konica Minolta este cunoscută pentru dezvoltarea și producerea de camere și lentile, de exemplu pentru proiectoare de cinema digitale sau lentile pentru pick-up pentru discuri Blu-ray.

De asemenea, oferim instrumente de măsurare optice, utilizate pentru surse de iluminat (LED, OLED) și controlul calității dispozitivelor de iluminat, fulgere ambientale interioare, precum și măsurarea culorii și luminozității ecranelor smartphone-urilor, ecranelor TV și culorilor pieselor auto.

Una dintre realizările noastre cele mai notabile în sectorul sănătății este dezvoltarea unui pulsximetru care măsoară saturația de oxigen din sângele arterial și ritmul pulsului, eliminând astfel nevoia de a atrage sânge.

Materiale funcționale
Konica Minolta produce o gamă largă de filme pentru diferite sectoare precum industria auto, construcții și arhitectură, tehnologie și cinematografie. Filmele noastre fine oferă protecție, izolare termică, impermeabilizare, polarizare, luminiscență și alte funcții specifice fiecărei industrii. De exemplu, dezvoltăm filme cu oglinzi reflectorizante pentru oglinzile utilizate în aplicații de energie regenerabilă, iar filmele funcționale pentru clădirile și ferestrele auto asigură eficiența energetică.

Mai mult, Konica Minolta a dezvoltat cel mai eficient panou de diodă ecologică de lumină organică (OLED) (139 lm / W) din lume și a devenit primul din lume care a început producția în masă a panourilor de iluminat OLED flexibile bazate pe substrat plastic, atât alb cât și culoare-tuneable.

Afaceri de sănătate
Compania de îngrijire medicală Konica Minolta oferă soluții pentru radiografie digitală și ecografie, gestionare integrată a informațiilor diagnostice și soluții pentru sisteme IT medicale pentru spitale și clinici. În comparație cu scanarea filmului, radiografia digitală (DR) nu numai că reduce expunerea la radiații la raze X pentru pacienți, dar poate afișa și imagini de înaltă rezoluție imediat după scanare.

În plus, Konica Minolta a oferit primele sisteme de mamografie digitală cu raze X din lume pentru a aplica tehnologia de contrast de fază, oferind calitatea finală a imaginii prin combinarea clarității ridicate și a granularității cu utilizarea detectării asistate de computer a umbrelor care indică leziuni suspecte de cancer de sân.

Alte afaceri
Konica Minolta dezvoltă soluții și tehnologii conexe pentru planetarele din Japonia din 1958. După ce a adoptat și rafinat numeroase tehnologii în acest domeniu de-a lungul anilor, Konica Minolta răspunde nevoilor operatorilor de planetariu din Japonia, care sunt interesați să utilizeze integral -dome filme, grafică computerizată, proiecții video și strategii multimedia.

Pe lângă operațiunile sale japoneze, Konica Minolta a început să-și extindă activitățile de marketing în restul Asiei.

Galerie imagini:
Galerie video:Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide