Atlas Copco lansează o pompă de vacuum cu șurub, compactă și cu funcționare uscată

Divizia de soluții industriale pentru vacuum din cadrul Atlas Copco a lansat pompa DHS 065-200 VSD+, care permite reducerea consumului de energie și creșterea productivității. 

Dezvoltată pentru o funcționare continuă, DHS VSD+ este o pompă de vacuum cu șurub compactă. Clasată în categoria „Clasa Zero” conform standardului ISO 8573-1, pompa nu necesită răcire cu apă sau cu ulei, ceea ce ajută la crearea unui mediu de lucru mai curat și mai sigur.

Designul pompei și numărul redus de piese din care este alcătuită ajută la creșterea eficienței și la scăderea cheltuielilor de întreținere. Lagărele lubrifiate cu unsoare și cureaua sunt singurele componente care necesită înlocuire. Cureaua poate fi schimbată extrem de ușor chiar de către utilizator în maximum 30 de minute.

„Noul profil cu șurub al modelului DHS 065-200 VSD+ oferă cele mai bune performanțe din clasa sa. Ne-am propus să dezvoltăm o pompă care să creeze un mediu industrial mai sigur, mai curat și mai inteligent. Designul robust, lipsa emisiilor de vapori de ulei, precum și posibilitatea monitorizării și a controlului de la distanță transformă DHS VSD+ într-o pompă perfectă pentru aplicații industriale, în special cele precum uscarea și curățarea în vid, conversia hârtiei, producția de componente electronice și de ambalaje pentru industria alimentară”, a declarat Alexander Frerichs, manager de produs în cadrul diviziei de pompe cu funcționare uscată. 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide