Campionatul Mondial al Profesiilor și-a desemnat câștigătorii

WorldSkills - organizație globală pentru dezvoltarea competențelor, a cărei misiune este acordarea de recunoaștere persoanelor calificate și de a demonstra importanța competențelor în obținerea creșterii economice și a succesului personal – a organizat în perioada 12-15 octombrie concursul WorldSkills Competition 2022 Special Edition. Competiția de patru zile din Aarau, Elveția, s-a desfășurat la cel mai înalt nivel, concurenții de la secțiunea dedicată disciplinei „Tehnologia imprimării” trebuind să îndeplinească un total de 20 de sarcini, dintre care jumătate în domeniul imprimării offset și cealaltă jumătate în domeniul imprimării digitale.

În cadrul probelor concurenții au configurat și setat imprimante, au tipărit tiraje potrivit unor cerințe specifice, au verificat calitatea printurilor și au amestecat manual cerneluri conform unui șablon. În plus, concurenții au verificat și ajustat datele de imprimare pentru a fi compatibile cu echipamentul și au configurat o imprimantă digitală de format mare pentru autocolante, pe care apoi le-au finisat cu un cutter-plotter. Medalia de aur a fost acordată lui Junjie Gu (China), cea de argint a mers către Nina Manser (Elveția), iar cea de bronz către Hendrik Den Ouden.

Hendrik Den Ouden, în vârstă de 22 de ani, lucrează ca tehnician în cadrul companiei Heidelberger Druckmaschinen AG. Acesta a declarat cu privire la reușita sa: „Nu credeam că voi reuși acest lucru. (…) Toți concurenții au făcut o treabă excelentă. Desigur, ultimele zile au fost grele, dar am luptat până la sfârșit și a meritat. WorldSkills este o poveste minunată și sunt foarte fericit”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide