Durst obține participația majoritară în cadrul Vanguard Digital Printing SUA

Durst, producător de tehnologii avansate pentru imprimare și producție digitală, își consolidează poziția în industria grafică din SUA prin achiziționarea pachetul majoritar de acțiuni al companiei Vanguard Digital Printing Systems, cu sediul în Lawrenceville, Georgia. Vanguard Digital este producător de sisteme de imprimare pentru sectoarele de semnalistică, decorațiuni și ambalaje.

Prin această achiziție, Durst își adăugă noi tipuri de imprimante în portofoliul său de echipamente pentru formate de mari dimensiuni, în timp ce Vanguard beneficiază de o rețea globală de distribuție, servicii și resurse tehnice pentru a continua să dezvolte soluții de top.

Ca parte a acordului, noua companie operează ca Vanguard Durst Digital Printing Systems începând cu 1 octombrie 2020. David Cich a rămas CEO-ul companiei, în timp ce Jim Peterson continuă să ocupe funcția de vicepreședinte al departamentului de vânzări.

Tim Saur, Președinte Durst America de Nord
Tim Saur, Președinte Durst America de Nord

 

„Vanguard Digital Printing Systems este o companie cu o creștere rapidă și cu mare succes într-un segment în care până acum noi nu am fost activi”, a declarat Tim Saur, președintele Durst America de Nord. „Prin combinația de produse de înaltă calitate, o echipă puternică de management și o orientare absolută către clienți, cele două companii se potrivesc perfect.”

David Cich, CEO Vanguard Digital Printing Systems
David Cich, CEO Vanguard Digital Printing Systems

 

„Vanguard Digital face acum parte din grupul Durst, ceea ce ne va permite să punem la dispoziție piețelor din întreaga lume portofoliul nostru de imprimante UV inovatoare ”, a afirmat Cich.

Christoph Gamper, CEO și coproprietar al grupului Durst
Christoph Gamper, CEO și coproprietar al grupului Durst

 

„Sistemele de imprimare Vanguard s-au bucurat rapid de succes în rândul utilizatorilor din piața nord-americană”, a adăugat Christoph Gamper, CEO și coproprietar al grupului Durst. „În ciuda pandemiei globale, obiectivele noastre sunt setate pe termen lung și suntem hotărâți să investim în dezvoltarea tehnologiei de imprimare a formatelor mari.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide