Exonia mulțumește pentru solidaritate și anunță începerea producției

Exonia a solicitat autorităților române permiterea intrării în România a echipei de tehnicieni germani ai companiei GARANT Maschinen, pentru punerea în funcțiune a noii fabrici destinată producției de ambalaje din hârtie necesare produselor alimentare și medicale de primă necesitate.

Directorul General Tiberiu Stoian anunță că a primit suportul instituțional necesar, inclusiv accesul în spațiul aerian românesc a aeronavei închiriate de Exonia pentru a asigura transportul specialiștilor germani implicați în procedurile de punere în funcțiune a echipamentelor.

Astăzi aceștia muncesc intens la finalizarea ultimelor reglaje, iar săptămâna viitoare Exonia începe livrările de sacoșe din hârtie personalizate destinate procesatorilor de alimente.

Exonia mulțumește canalelor media Mediafax, Wall-Street, RevistaBiz, Afaceri Poligrafice, DoingBusiness, Jurnalul Virtual, Ziarul De Iași, TeleM, Progresiv, precum și tuturor celorlalți reprezentanți mass-media care au făcut cunoscută situația cu care se confruntă fabrica, astfel încât solicitarea Exonia de ajutor să fie auzită unde – și mai ales de cine – trebuie.

Exonia mulțumește de asemenea și reprezentanților Guvernului României, Secretarului de Stat Sebastian Burduja, Secretarului de Stat Dragoș Preda, Prefectului județului Iași Marian Grigoraș, domnului Marius Danga și colegilor domniilor lor din Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor și Ministerul Afacerilor Externe, pentru implicarea imediată și eficientă.

Nu în ultimul rând, Exonia mulțumește prietenilor și colaboratorilor fabricii care prin informații utile, prin încurajări sau chiar și printr-un simplu “Like” au demonstrat susținere.

“În aceste zile, contrar problemelor cu care se confruntă toate entitățile, acumulând acest tip de gesturi simțim că trăim într-o țară ca afară”, concluzionează domnul director Stoian.

Merită mediatizate și aplaudate în mod special gesturile de solidaritate.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide