Kodak își va prezenta portofoliul complet la virtual.drupa în aprilie

În perioada 20-23 aprilie 2021 Kodak își va prezenta soluțiile offset, digitale și de software comunității poligrafice globale, care se va reuni în mediul online pe platforma virtual.drupa.

Cei interesați pot vizita standul virtual al Kodak AICI.

Printre cele mai noi produse Kodak se numără imprimanta digitală inkjet în rolă KODAK PROSPER ULTRA 520, care folosește tehnologia Kodak Ultrastream pentru a oferi o calitate a imaginii asemănătoare cu standardele offset (600 x 1800 dpi), la viteze de două sau chiar de trei ori mai mari decât ale altor echipamente de pe piață, respectiv de 150 m/min sau 2020 pagini în format A4 (portrait) pe minut. Imprimanta Kodak este compatibilă cu o gamă diversă de substraturi – cretate, necretate, standard offset – și folosește cerneluri Kodak pe bază de apă.

Kodak Prosper Ultra 520
Kodak Prosper Ultra 520

 

Cu această ocazie va fi prezentată și imprimanta UTECO Sapphire EVO W Press, care folosește tehnologia inkjet Kodak Ultrastream de înaltă rezoluție, fiind prima imprimantă digitală pentru ambalaje flexibile care se poate compara din punct de vedere al calității imprimării cu echipamentele flexo. Sapphire EVO W este capabilă să printeze full color pe filme flexibile din plastic și substraturi din hârtie la o rezoluție de 600 x 1800 dpi și o viteză de 150 m/min.

Uteco Sapphire EVO W
Uteco Sapphire EVO W

 

Standul virtual al Kodak va include și imprimanta digitală KODAK NEXFINITY care dispune de versatilitatea necesară pentru a imprima pe o gamă variată de substraturi – de la cretate, necretate și transparente până la filme și folii – cu lățimea de până la 1295 mm, la o viteză de producție de 152 pagini A4 pe minut.

Kodak Nexfinity
Kodak Nexfinity

 

Kodak va prezenta la virtual.drupa și soluția KODAK PRINERGY, considerat a fi primul și singurul portofoliu software complet din industria tipografică, incluzând MIS/ERP, aplicații de colaborare și comerț electronic. Aceasta este o soluție end-to-end scalabilă și automatizată care oferă clienților o singură platformă și un singur furnizor de software cu care să lucreze, eliminând costurile inutile.

Plăcile de imprimare SONORA XTRA vor fi de asemenea promovate în cadrul standului virtual. Această generație de plăci pentru imprimare care nu necesită folosirea de substanțe chimice garantează, potrivit reprezentanților Kodak, viteze mai mari, contraste mai puternice, dar și o rezistență la manipulare îmbunătățită.

Kodak Sonora Xtra
Kodak Sonora Xtra

 

Vizitatorii standului Kodak vor putea afla mai multe informații și despre noul KODAK MAGNUS Q800 Platesetter, capabil să expună până la 80 de plăci pe oră. La fel de impresionant este și KODAK MAGNUS Q4800 Platesetter, o nouă soluție de expunere pentru plăci de format foarte mare (XLF).

Kodak Magnus Q800
Kodak Magnus Q800

 

Kodak va organiza și 3 sesiuni web interactive împărțite pe următoarele teme:
O singură soluție pentru fluxul de lucru: un singur furnizor. Un flux de lucru complet gestionat. Sesiunea va avea loc marți, 20 aprilie, în intervalul 16:20 – 16:50, ora României;
Agilitate digitală pentru o piață în schimbare – miercuri, 21 aprilie, 16:20 – 16:50, ora României;
Noua tehnologie de expunere a plăcilor face ca obiectivele ecologice să devină ușor de atins pentru toți furnizorii de servicii de imprimare – joi, 22 aprilie, 16:20 – 16:50, ora României.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide