Kodak și Microsoft oferă industriei de print o soluție software completă

Kodak a lansat pachetul software Kodak Prinergy, disponibil la cerere și dezvoltat în colaborare cu Microsoft ca soluție completă pentru toate aplicațiile și imprimantele de orice mărime.

Software-ul Prinergy este o soluție scalabilă end-to-end care acoperă întregul lanț de procesare al unei comenzi. Potrivit producătorilor, noul software îi va ajuta pe furnizorii de servicii de imprimare să își gestioneze procesele de afaceri în mod convenabil și eficient, eliminând totodată costurile de implementare și întreținere a mai multor soluții software provenite de la furnizori diferiți.

Kodak Prinergy combină suitele Office, CRM, ERP și MIS cu fluxul web-to-print marca Prinergy, toate găzduite de Microsoft Azure în cadrul unei singure platforme cloud. Kodak a îmbunătățit software-ul prin introducerea unor funcții de analiză cu ajutorul inteligenței artificiale a datelor specifice industriei de print, dar și servicii de mentenanță în timp real.

Todd Bigger, vicepreședinte al diviziei de print din cadrul companiei Kodak, a oferit mai multe detalii: „Soluțiile oferite de Kodak Prinergy aduc industriei tipografice eficiența instrumentelor software complet integrate, bazate pe abonament. Furnizorii de servicii de imprimare beneficiază de liniștea oferită de soluții fără întreruperi, automatizate și specifice imprimării, fără complexitatea și costurile ascunse ale integrării unor produse de la furnizori diferiți”.

Cecilia Flombaum, director al diviziei Microsoft responsabile cu aplicațiile pentru afaceri, a declarat la rândul său: „Asigurând flexibilitate operațională, informații utile și fluxuri de lucru simplificate, Microsoft Dynamics Business Central ajută Kodak să ofere soluții care le permit clienților să se concentreze mai mult asupra propriilor clienți și mai puțin pe gestionarea software-ului și a serverelor”.

Kodak Prinergy este disponibil încă de la începutul anului 2021 în SUA, Canada și Europa de Vest.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide