Lista nominalizarilor pentru Premiile Global Label 2023 a fost data publicitatii

Lista nominalizarilor pentru Premiile Global Label 2023 a fost facuta publica de catre juriul care va reuni Federatia Internationala a Producatorilor si Convertorilor de Materiale Adezive si Etichete (FINAT), Institutul Producatorilor de Etichete si Identificatoare (TLMI), precum si redactori din partea a trei publicatii de top din industria etichetelor. Toate nominalizarile sunt in ordine alfabetica. Numele castigatorilor vor fi dezvaluite in seara de gala din cadrul Targului Labelexpo Europe 2023

Candidatii pentru premiul „vedeta in devenire” sunt Tommy Schouten de la compania olandeza Geostick si – in prima inscriere in tandem din istoria premierilor – fratii Harry si Tom Baker de la firma britanica Baker Labels. Pentru a se califica, candidatii trebuie sa aiba o istorie personala care sa reflecte contributii continue, exceptionale si crescande in industria etichetelor, precum si un potential evident pentru niveluri viitoare de conducere si responsabilitate.

Ca noutate in cadrul acestui eveniment a fost propus premiul pentru o intreaga echipa. Nominalizate sunt echipa care opereaza blogul InkConnection al companiei olandeze GSE si echipele companiilor care au contribuit la conceperea proiectului complet automatizat al companiei britanice Mercian Labels, care sunt Screen, CERM, ABG si Esko. Pentru a se califica, echipa castigatoare trebuie sa fi dezvoltat un nou serviciu sau metoda de lucru care sa ofere un model pentru avansarea industriei globale a etichetelor.

La capitolul inovatii vor fi decernate doua noi premii pentru companii de marimi diferite. In categoria cu mai mult de 300 de angajati, nominalizate sunt companiile Asahi Photoproducts, Dow si Lintec, iar in categoria cu mai putin de 300 de angajati, firmele Cartes, GEW si Rotometal.

Nominalizate la premiul pentru sustenabilitate sunt companiile Fedrigoni Self-Adhesives, Lintec si UPM Raflatac. Firma castigatoare trebuie sa faca dovada unui progres catre un viitor sustenabil pentru industria globala a etichetelor.

Ultima categorie din cadrul premierilor este „convertorul anului”. Nominalizate sunt companiile Baker Labels cu sediul in Marea Britanie, Honsen Pte Ltd cu sediul in Singapore si Pilot Italia cu sediul in Italia. Compania invingatoare ar trebui sa faca dovada incurajarii unui mediu de lucru divers si incluziv, programe de dezvoltare pentru angajati, contributii la initiativele comunitare, programe de sustenabilitate in cadrul companiei si prezentarea de produse sau programe inovatoare pentru utilizatorii finali.

Juriul Premiilor Global Label este compus din Philippe Voet, presedintele FINAT, Tim McDonough, presedintele TLMI, Chelsea McDougall, redactor la Labels & Labeling, Greg Hrinya, redactor la Label & Narrow Web si Jean Poncet, redactor la Etiq & Pack.

Castigatorii din fiecare categorie vor fi anuntati cu prilejul unei cinei de gala ce va avea loc in prima seara a Labelexpo Europe 2023. Castigatorul premiului de performanta globala in industria de etichete, Malcolm Rae, a fost deja anuntat, iar acest premiu va fi prezentat la Labelexpo Europe 2023.

Andy Thomas-Emans, presedintele juriului, a comentat: „In timpul sesiunilor noastre de evaluare am avut parte de o experienta fantastica in timp ce admiram intreaga gama de inovatii, energia echipelor si initiativele indraznete pe linia sustenabilitatii care duc inainte a aceasta industrie plina de viata. In numele juriului, as dori sa le multumesc tuturor celor care au supus spre aprobare nominalizarile, iar in luna septembrie, in Bruxelles, in cadrul Targului Labelexpo Europe asteptam cu nerabdare sa dezvaluim numele persoanelor si companiilor castigatoare.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide