Marabu la FESPA 2018

Expoziția FESPA va avea loc în acest an la Berlin între 15 și 18 mai, iar producătorul de cerneală Marabu se va număra printre expozanți, prezentând portofoliul său de cerneluri serigrafice, digitale și tampografice pentru imprimarea ambalajelor alimentare, panourilor de comandă și a sticlei, dar și o serie de produse noi precum cernelurile pe bază de solvent fără GBL și o gamă extinsă de produse inkjet UV. În plus, va evidenția avantajele cernelurilor digitale pe bază de apă.

Ambalajele produselor alimentare trebuie să prezinte produsul într-o manieră atractivă pentru a încuraja consumatorii să facă o achiziție, însă mai presus de orice, trebuie să protejeze produsul de la interior. Din acest motiv, cernelurile pentru ambalajele alimentare sunt obiectul unor teste stricte de calitate pentru a verifica dacă nu sunt susceptibile la fenomenul de migrare, adică la transferul substanțelor din materialul ambalajului în produsul alimentar. Noua gamă de cerneluri Ultra Pack UVFP de la Marabu este certificată de Swiss Quality Testing Services pentru materialele din polietilenă și polipropilenă, care sunt cele mai utilizate la ambalarea produselor alimentare și totodată sensibile la fenomenul de migrare. În plus, reactivitatea foarte ridicată a cernelurilor UVFP asigură viteze rapide de uscare și imprimare de până la 4 000 de unități pe oră.

Marabu va prezenta și două game de cerneluri pentru diverse aplicații pe sticlă. Cerneala mono-componentă Mara®Tech MGO este ideală nu numai pentru sticlă, ci și pentru imprimarea serigrafică și tampografică pe metal, unde rezistența ridicată la substanțe chimice este crucială. Cerneala conține silicon și este alegerea perfectă pentru imprimarea obiectelor sensibile, cum ar fi biberoanele pentru bebeluși, paharele și accesoriile medicale.

Ecranele tactile capacitive se regăsesc într-o gamă variată de aparate electronice și electrocasnice de ultimă generație. Mara® Panel MPA, o nouă gamă de cerneluri decorative de specialitate, redă un alb opac excepțional și un negru intens, special dezvoltate pentru imprimarea materialelor plastice neconductive. În plus, gama a fost testată pentru rezistența la vaporii de apă și la agenții de curățare obișnuiți.

Marabu lansează în acest an și o nouă generație de cerneluri pe bază de solvenți fără GBL ( gama-butirolactonă) pentru tiparul digital în format mare.

Cererea pentru cernelurile pe bază de apă este în creștere, iar piața dorește soluții noi. Accentul se pune pe produsele imprimate digital care intră în contact cu pielea sau alimentele. În strânsă colaborare cu industria tipografică, Marabu a creat și cerneluri inkjet pe bază de apă pentru ambalaje alimentare flexibile, carton, jucării și tapet, toate imprimate digital.

Cernelurile inkjet UV de la Marabu pot fi folosite în diverse aplicații și sunt compatibile cu toate capetele de imprimare obișnuite. Oferta include cerneluri Ultra Jet DUV-A pentru formate mari flexibile și gama Ultra Jet DUV-C pentru imprimarea directă pe sticlă sau PET. Mai mult, portofoliul Marabu de cerneluri UV include acum linii noi de produse cu reactivitate ridicată, care sporesc productivitatea imprimatelor de tip roll-to-roll și hibride. Marabu are în ofertă cerneluri atât pentru aplicațiile POP/POS indoor cât și outdoor, cu finisare deosebit de lucioasă și o paletă vastă de culori.

Specialiștii de la Marabu vor oferi consultanță și soluții la FESPA în cadrul standului B30 din hala 1.2.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide