Onyx Graphics a prezentat la FESPA noul software ONYX 19

Urmare a anunțului făcut la ISA Sign Expo 2019 - expoziția ce se adresează profesioniștilor din domeniul comunicării vizuale și care a avut loc între 23 și 26 aprilie la Mandalay Bay Convention Center din Las Vegas, Nevada - Onyx Graphics le-a prezentat vizitatorilor FESPA Global Print Expo cel mai recent dezvoltat și inovator produs al companiei.

Este vorba despre ONYX 19 – pachetul software care conține caracteristici noi precum Spark Engine și DeviceLink+, proiectat special pentru a asigura performanța utilizatorilor în toate aplicațiile de print: display-uri cu retroiluminare, bannere, decalcomanie, stickere, aplicații pentru decor, documente tehnice, semnalistică soft, textile, arte frumoase și fotografie, elemente de grafică pentru podea, display-uri pentru punctele de vânzare, grafică și cerneluri speciale, aplicații industriale.

Software-ul este compatibil cu majoritatea echipamentelor industriale de imprimare și finisare, dezvoltate de cei mai importanți producători din industrie. Noul software de la Onyx asigură practic o reducere substanțială a timpilor de pregătire deoarece permite stabilirea parametrilor pentru imprimare și finisare încă de la început, într-un singur document. 

ONYX 19 este versiunea îmbunătățită a software-ului ONYX 18.5 ce are integrat Adobe PDF Print Engine 5.1. Varianta care a stat la baza noului software a câștigat în 2018 mai multe premii, fiind considerat produsul ce oferă cea mai bună gestionare a culorilor, cea mai bună soluție RIP și care asigură un flux de lucru optim. Această versiune anterioară a fost prevăzută cu o serie de caracteristici care garantează acuratețea și consecvența culorilor, în conformitate cu standardele G7 și Fogra. 

Lider de piață încă din 1989, Onyx Graphics sprijină furnizorii de servicii de imprimare în eforturile de a crește productivitatea, a reduce costurile și a obține un avantaj competitiv datorită calității superioare a printurilor pe care le realizează. 

www.onyxgfx.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide