Organizatorii FESPA și drupa iau măsuri de siguranță împotriva coronavirusului

Răspândirea coronavirusului este monitorizată de către organizatorii celor mai importante târguri ale industriei europene, după ce la începutul lunii februarie târgul Mobile World Congress din Barcelona a fost anulat din cauza retragerii celor mai importanți expozanți.

Deși FESPA Global Print Expo va avea loc la noua dată stabilită, în perioada 9 – 12 martie 2021 la RAI Amsterdam, Olanda, organizatorii anunță că îngrijorarea expozanților cu privire la virusul COVID-19 (coronavirus) este luată foarte în serios. Vor fi adoptate măsuri importante pentru minimizarea riscului la care s-ar putea expune toți participanții la evenimentul din Spania.

FESPA colaborează strâns cu echipa IFEMA pentru a le oferi vizitatorilor sprijin. IFEMA are protocoale speciale pentru situații de urgență în cazul detectării coronavirusului în incinta sa.

De asemenea, Messe Düsseldorf a decis amânarea Interpack pentru 25 februarie – 3 martie 2021, precum și a expoziției drupa pentru 20 – 28 aprilie 2021.

Sabine Geldermann, managerul evenimentului drupa, a declarat: „Siguranța tuturor angajaților, clienților și invitaților este o prioritate pentru Messe Düsseldorf. Acest lucru se aplică și actualului coronavirus care se răspândește în întreaga lume. Monitorizăm evoluția situației și suntem în contact direct cu autoritățile medicale.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide