SD-10 – primul spectrofotometru produs de Epson

Epson – lider internațional în producția de tehnologie de imprimare inkjet – a lansat la sfârșitul lunii august primul spectrofotometru produs de companie, Epson SD-10. Dispozitivul a fost conceput pentru a oferi printerilor care dețin imprimante wide-format din gama SureColor® un instrument pentru măsurarea de înaltă precizie a culorilor.

SD-10 este un dispozitiv compact, alimentat pe bază de baterii încorporate, care poate fi utilizat fie autonom cu ajutorul ecranului LCD încorporat, fie conectat wireless la un smartphone prin intermediul aplicației mobile, ceea ce permite luarea de decizii în materie de culoare chiar și de la distanță. Spectrofotometrul este ideal pentru tipografii, designeri și agenții, fiind rapid, ușor de utilizat și de transportat. În plus, bateria încorporată permite efectuarea măsurătorilor de oriunde și oricând. Spectrofotometrul Epson folosește moduri de măsurare standard în industrie (M0, M1e, M2) și tehnologia avansată a sistemului micro-electromecanic (MEMS) marca Epson, utilizată pentru a construi dispozitive cu precizie submicronică. Precizia pe suprafețele texturate este garantată datorită unei aperturi mari de 7,6 mm, iar ecranul LCD încorporat face posibilă operarea autonomă a instrumentului, permițând vizualizarea rapidă a valorii L*a*b* a unei culori măsurate și afișarea valorii Delta E. Aplicația mobilă Epson Spectrometer permite utilizatorilor să se conecteze wireless la dispozitive mobile, unde pot crea biblioteci de culori personalizate, pot găsi culori PANTONE® similare și pot compara culorile măsurate.

Eric Holm, reprezentant al Epson America, a declarat: „Bine primit atât de furnizorii de servicii de imprimare a materialelor textile, cât și de cei care imprimă elemente de semnalistică pentru precizia prin care măsoară o culoare, Epson SD-10 permite unei întregi echipe să vorbească aceeași limbă a culorilor, de la vânzător la designer și până la departamentul de imprimare”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide