Siegwerk inaugurează cel mai mare centru complet automatizat din Europa pentru producția cernelurilor

Siegwerk - unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de cerneluri și lacuri pentru imprimarea ambalajelor și etichetelor - a inaugurat o nouă unitate de producție, situată în apropierea sediului central din Siegburg (Germania) al companiei, considerată a fi cel mai mare centru de acest tip complet automatizat din Europa.

Noul proces de fabricație este acum mai eficient și mai transparent, asigurând o producție mai sigură și sustenabilă. Compania a construit o rețea de producție extinsă, formată din 16 fabrici – „Centre de Excelență” unde sunt realizate produsele de bază, în conformitate cu standardele internaționale – și 50 de centre unde aceste produse sunt amestecate și dozate, în funcție de nevoile specifice ale clienților.

Noul centru este echipat cu tehnologie de ultimă generație, ceea ce înseamnă că se aliniază perfect cerințelor Industriei 4.0. Acesta trece printr-un proces de testare pentru ca în curând să funcționeze la capacitate maximă, iar reprezentanții companiei consideră că locația din Siegburg va juca un rol crucial în creșterea profiturilor.

„Deschiderea acestui nou centru reprezintă o piatră de hotar foarte importantă pentru noi. Este o componentă cheie a rețelei noastre globale de producție și un mare pas înainte. Digitalizarea și automatizarea joacă un rol important”, a declarat Herbert Forker, CEO al companiei Siegwerk, în discursul de inaugurare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide