Soluții profesionale pentru îmbunătățirea relației dintre contabil și echipa de management

Social Accounting Independent este o firmă de contabilitate creată în 2014, care de atunci până în prezent a asistat peste 100 de firme să își îndeplinească îndatoririle contabile și fiscale.

*** Consultați tarifele de contabilitate AICI ***

Firma este specializată în servicii de contabilitate pentru companii mijlocii și mari, dar oferă suport contabil și start-up-urilor aflate la început de drum. Echipa de contabili este tânără, dar foarte pasionată de munca depusă, de aceea clienții pe care îi au în portofoliu revin constant, după prima colaborare.

Social Accounting Independent apreciază prieteniile business și își desfășoară activitatea conform unor standarde etice deosebite, pentru că înțelege că în spatele oricărei firme se află antreprenori dedicați, ca și tine. Echipa contabilă îți susține spiritul întreprinzător și abia așteaptă să te întâmpine cu soluții intuitive, dar și inovatoare, pentru ca businessul tău să fie unul de succes.

Educația financiară și economică face parte din arsenalul lor forte de servicii și o oferă gratuit, ca un bonus, pentru că își doresc ca toți clienții lor să înțeleagă termeni de specialitate precum ”profit, dividende, impozit pe profit/venit, salariu brut/salariu net, cheltuieli deductibile/nedeductibile, balanțe trimestriale” etc. Contabilii alocă tot timpul necesar acestui proces de educație financiară specifică firmelor, încât administratorul unei companii să le înțeleagă limbajul atunci când au loc întâlnirile, online sau la sediul Social Accounting Independent din București.

De asemenea, se oferă pregătire și îndrumare asupra comunicării adecvate ce trebuie avute în cazul unui control al unei unități fiscale, încât situațiile de acest gen să nu devină momente tensionate pentru cei supuși controlului.

Firma de contabilitate consideră că România este o țară cu un potențial de dezvoltare deosebit în mediul de afaceri interne și externe, dar și cu un cadru legislativ favorabil acestei dezvoltări. Lumea întreagă are nevoie de mai mulți antreprenori și dezvoltatori privați, iar ei, în calitate de contabili, doresc să îți fie parteneri în reușită și în promovarea brandului personal sau chiar național.

În cazul în care alegi să colaborezi cu Social Accounting Independent, contabilul tău îți va spune cât TVA vei plăti, ce taxe vei plăti și câte. Vei ști ce profit rezultă la sfârșitul trimestrului fiscal, ce cheltuieli sunt deductibile și care dintre ele nu sunt deductibile. De asemenea vei afla ce trebuie să știi când vrei să derulezi tranzacții cu un partener dintr-o țară a Uniunii Europene etc.

În timp ce contabilul tău îți face ”temele” și se ocupă de atribuțiile tale contabile și fiscale, tu vei avea oportunitatea să îți dezvolți afacerea și nu vei mai pierde timp căutând ce s-a mai schimbat sau ce a mai apărut nou în legislația fiscală.

www.socialaccounting.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide