Trump propune o platformă nouă de socializare – Truth Social – unde va exista libertate de expresie cu adevărat

Donald Trump, fostul președinte al SUA, a anunțat săptămâna aceasta că își va lansa luna viitoare propria rețea de socializare. Potrivit publicației Conservative Brief noua platformă – TruthSocial.com – are ca miză „salvarea țării”.

TruthSocial.com va permite accesul utilizatorilor noi doar pe bază de invitație iar lansarea completă va avea loc abia la începutul anului 2022, cu doar câteva luni înainte de alegerile parțiale din America. Între timp, noua platformă este îmbunătățită pentru a o face „rezistentă la cancel culture”. Cultura de anulare sau cultura call-out este o formă modernă de ostracizare în care cineva este scos din cercurile sociale sau profesionale – fie că este vorba de mediul online sau de cel fizic.

Potrivit Western Journal, Martín Avila – directorul general al companiei de infrastructură de internet RightForge – a declarat pentru Axios că serviciul său de găzduire web „va purta platforma lui Trump și va fi impenetrabil la atacurile care sunt așteptate odată ce Truth Social va fi complet operațională”. Avila a mai precizat că scopul companiei sale este de a transforma noua platformă a lui Trump într-una imună la tendințele de anulare: „Bazându-se pe un serviciu de găzduire web care nu va tăia legăturile din cauza unor comentarii controversate, noua platformă a lui Trump ar putea evita problemele cu care s-a confruntat rețeaua conservatoare Parler atunci când Amazon și-a retras serviciile web în urma evenimentelor de la Capitoliu”. Parler este o rețea de socializare și de microblogging americană cu un public format din susținători ai lui Donald Trump, conservatori, adepți ai unor diverse teorii controversate și extremiști de dreapta. Măsura luată de Amazon a venit în contextul în care și alte mari companii de social media, inclusiv Facebook, Twitter și YouTube, l-au interzis pe fostul președinte.

Martín Avila a mai adăugat că dezvoltatorii plănuiesc ca TruthSocial.com să se lanseze cu aproximativ 75 de milioane de utilizatori în primele luni, „de aceea vor exista servere peste tot”.

Puteți citi și alte articole similare intrând prin meniu pe butonul Articole și selectând categoria Articole Diverse.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide