UPM Raflatac achiziționează compania germană AMC AG

UPM Raflatac – important furnizor de materiale pentru producția de etichete sustenabile – a semnat la finalul lunii mai 2022 contractul de achiziție a furnizorului german de soluții de laminare AMC AG, cu scopul accelerării creșterii și pentru a-și extinde oferta de produse.

Prin această achiziție UPM își continuă strategia de creștere organică pe segmentul materialelor speciale de ambalare. AMC a fost fondată în 1996 și deține două fabrici în nordul Germaniei, în Kaltenkirchen și Hagenow. Activitățile companiei includ producția de materiale autoadezive laminate și materiale destinate industriei grafice sub brandul Intercoat, precum și fabricarea de produse de papetărie autoadezive sub brandurile Global Notes și Print Inform. AMC are peste 300 de angajați, iar vânzările asociate ultimului exercițiu financiar au fost de 110 milioane EUR.

Antti Jääskeläinen, vicepreședinte executiv al UPM Raflatac, a declarat: „Achiziția ne va consolida poziția în Europa Centrală și ne va extinde oferta cu noi linii de produse autoadezive. Capacitățile și portofoliul AMC ni se potrivesc perfect. Combinarea lor cu lanțul de aprovizionare eficient și cu rețeaua de vânzări și distribuție ale UPM Raflatac va permite o creștere continuă. Așteptăm cu nerăbdare să oferim un portofoliu extins de produse clienților noștri actuali și potențiali”.

Ambele părți au convenit să nu divulge prețul de achiziție sau alte detalii ale tranzacției. Se preconizează că achiziția va fi finalizată cel târziu în trimestrul al treilea al anului 2022.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide