X-Rite și Flint Group anunță un parteneriat la nivel global

Flint Group a încheiat un nou parteneriat cu X-Rite, lider mondial în știința și tehnologia culorilor, pentru a furniza o soluție care să vină în întâmpinarea cerințelor ce privesc managementul culorii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare din segmentul de imprimare a ambalajelor.

VIVO Color Solutions este o platformă dinamică de comunicare și servicii, susținută de Global Color Center (GCC) care este furnizorul centralizat de servicii al Flint Group. VIVO ColourCloud utilizează spectrofotometrul eXact de la X-Rite pentru a facilita accesul la un centru digital de stocare a culorilor, care conține mii de culori aprobate și testate. Clienții beneficiază de posibilitatea de a căuta și descărca cu ușurință fișiere CxF, DigiSwatches și formule de cerneală.

Cu ajutorul programului software NetProfiler dezvoltat de X-Rite pentru verificarea performanțelor dispozitivului de imprimare, noua platformă va oferi un avantaj competitiv în ceea ce privește consistența culorilor utilizate la imprimarea ambalajelor.

Stuart Duffy – Director, departamentul Servicii profesionale pentru hârtie și carton, Flint Group – a declarat: „În urma unor teste beta riguroase efectuate într-o serie de locații unde se imprimă ambalaje din carton ondulat, așteptările noastre au fost depășite. În aceste unități de producție s-au efectuat sute de căutări pe VIVO ColourCloud, iar fiecare fișier descărcat a avut o rată de succes în producție de 100%, încă de la prima utilizare. Acest nivel de performanță se poate atinge doar printr-un flux de lucru gestionat în mod digital, cu sprijinul spectrofotometrului eXact de la X-Rite. Rezultatul este un proces end-to-end de gestionare a culorilor, ce reduce în același timp inconsecvența și îmbunătățește eficiența. Nu am nicio îndoială că VIVO Color Solutions, în combinație cu dispozitivele X-Rite, poate deveni un instrument de referință pentru industrie.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide