Ridicati nivelul tehnologic al companiei dvs. cu noile promotii Geko in sistem buy-back

Acum este momentul sa va transformati in conditii extrem de profitabile vechea imprimanta intr-o noua piesa de inalta tehnologie. Schimbati-va imprimanta UV, solvent sau latex din dotare si veti fi recompensat cu reduceri masive de pret la o imprimanta Mimaki noua, oferta fiind pe o perioada limitata, mai exact pana la data 27.03.2024 si aplicandu-se la echipamentele din seria 330 precum si la modelul UJV100-160Plus, prezentate anul trecut in revista noastra

Imprimanta UJV100-160Plus

In cadrul ofertei in sistem buy-back lansate de Geko Comert S.R.L., Master Dealer al gigantului japonez, compania accepta imprimante Mimaki, dar si modele produse de branduri concurente, cu conditia sa aiba o latime de print intre 1 si 3,2 m si sa utilizeze cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, UV sau latex. In cazul in care nu detineti un echipament vechi, puteti fi in continuare eligibil pentru o reducere la un model din seria 330. Nu trebuie decat sa o solicitati.

Seria 330: reducere de pret combinata cu reducere in sistem buy-back
Una dintre oferte este valabila pentru echipamentele eco-solvent Mimaki din seria 330, mai exact JV330 si CJV330, al doilea model avand functia de taiere adaugata, reprezentata de litera C (cut). Renumita pentru gama sa extrem de diversificata de culori, compania japoneza a introdus prin cele doua modelele o capacitate de imprimare de inalta rezolutie cu printuri foarte durabile, destinate sectorului grafica pentru semnalistica si de asemenea celui de textile. Cele doua modele ofera standardul inalt de culoare necesar pentru grafica semnalisticii de interior si exterior prin noul profil de intrare „Culori Naturale Vibrante”, asigura culori solide atragatoare si vii, tonuri de piele naturala, precum si nuante de rosu intens si gri neutru. Avand viteze de imprimare de 21 m2/h in modul standard si utilizand patru culori, aceste modele sunt ideale pentru lucrarile de imprimare care necesita livrare urgenta. Mecanismele de curatare integrate si caracteristicile de monitorizare asigura un flux de lucru eficient si permit durate de functionare mai indelungate.

Ambele modele dispun de un sistem de derulare proiectat recent care permite incarcarea simultana a trei role cu suporturi de printare, reducand astfel foarte mult timpul si manopera necesare pentru schimbarea suportului. Un operator poate aduce pe pozitie oricare suport din gama de trei printr-o simpla rotire a derulatorului. O alta caracteristica standard este o „freza de taiere XY” integrata in sistemul de alimentare in coala – o tehnologie de taiere de inalta precizie ce efectueaza debitare pe axa X si pe axa Y. Aceasta freza elimina din fluxul de lucru derularea si debitarea bruta, ajutand tipografiile sa accelereze si sa simplifice considerabil operatiunile de prelucrare ulterioara, astfel fiind necesara mai putina munca si mai putin spatiu de productie.

Asadar, cu ajutorul modelelor JV330-160 si CJV330-160, ce reunesc o calitate superioara a imaginii si nivele inalte de productivitate cu o versatilitate extinsa, oferind solutii pentru orice aplicatii, puteti oferi un plus de stralucire creativitatii dvs.

Alegand oferta Geko, puteti beneficia de un bonus dublu. Pentru promotie + buy-back, aveti parte de o reducere combinata, economisind pana la 8 500 EUR. In cazul in care va combinati imprimanta din seria 330 din dotare cu cerneala BS4 de la Mimaki, beneficiati de avantajul suplimentar al reducerii costurilor de exploatare cu pana la 63%, in timp ce obtineti o viteza de imprimare mai mult decat dubla si o calitate superioara a imprimarii ce consta in reflexii mai stralucitoare si gradatii mai naturale ale printului.

Preturile dvs. exclusive la promotie + buy-back sunt de 17 300 EUR pentru modelul CJV330-160 (care era de 25 800 EUR) si respectiv de 16 800 EUR pentru modelul JV330-160 (care era de 24 800 EUR).

Imprimantele JV330-160 si CJV330-160 de la Mimaki

UJV100-160Plus: reducere in sistem buy-back
O alta oferta a companiei Geko se aplica modelului UJV100-160Plus. Acest model, lansat la sfarsitul anului trecut, este cea mai recenta imprimanta inkjet LED-UV Roll to Roll de la Mimaki, care nu doar va creste potentialul aplicatiilor dvs., ci va oferi o calitate inalta a imaginii, in acelasi timp mentinand scazute costurile de exploatare. Echipamentul constituie o imbunatatire considerabila a predecesorului sau din gama, UJV100-160, produs acum cativa ani de gigantul japonez. Utilizand tehnologia LED-UV de a sasea generatie de la Mimaki pentru polimerizarea / uscarea instantanee a cernelii in combintie cu viteze de imprimare de pana la 23 m2/h, modelul permite executarea si expedierea lucrarilor chiar in ziua in care a fost plasata comanda.

Fata de predecesorul sau, modelul UJV100-160Plus prezinta cateva noi functionalitati ce fac posibila extinderea gamei sale de aplicatii. Astfel, echipamentul a fost conceput asa incat sa consume o cantitate extrem de mica de energie. La doar 0,5 kW, UJV100-160Plus consuma mai putin de jumatate din puterea electrica a imprimantelor eco-solvent si latex/rasina de pe piata. Mai mult, noua functie de economisire a cernelii adaugata modelului UJV100-160Plus reduce consumul de cerneala cu pana la 50%, mentinand in acelasi timp echilibrul de culoare al designului imprimat.

Totodata, functia de imprimare cu revenire „pull-back” trage inapoi substratul imprimat pentru a permite imprimarea cu pana la trei straturi. Aceasta functie permite utilizatorului sa imprime straturi de culoare-alb-culoare sau de alb-culoare-transparent, dovedindu-se ideala pentru proiectele de semnalistica de tip backlit (de zi si de noapte), precum si pentru adaugarea unei varietati sporite aplicatiilor de window graphics. Nu in ultimul rand, UJV100-160Plus se conecteaza perfect cu seria de cutter-plottere din seria CG-AR de la Mimaki.

Pentru acest model, puteti economisi 2 000 EUR la tranzactia dvs. in sistem buy-back. Astfel, pretul dvs. exclusiv in acest regim este de 15 800 EUR (care era de 17 800 EUR)

Beneficiile tranzactiei in sistem buy-back
In primul rand, ca noutate, veti beneficia de software-ul RasterLink7 v3.1 pentru a face economii semnificative la capitolul cheltuieli. Astfel, puteti experimenta o reducere cu 30% a consumului de cerneala prin functia inovatoare de economisire a cernelii aferenta programului. Astfel, mentineti naturale gradatiile si perceptia si asigurati o calitate ridicata a imprimarii, concomitent cu o diminuare semnificativa a costurilor de exploatare.

Totodata, pentru o gestionare eficienta a timpului, veti avea posibilitatea de a monitoriza in regim „remote” datele prin „PICT”, noul instrument bazat pe cloud de la Mimaki. Acesta ofera acces de la distanta la statusul imprimantei, consumul de cerneala si istoricul imprimarii pentru o generare eficienta a rapoartelor si managerizarea cuprinzatoare a operatiunilor de imprimare.

Nu in ultimul rand, daca treceti la un nou echipament Mimaki livrat de Geko la aceste preturi imbatabile, nu doar economisiti acum, ci in acelasi timp investiti intr-un viitor mai ecologic. Masinile energo-eficiente, cernelurile ecologice si fluxul de lucru perfectionat al printului marca Mimaki asigura un proces de imprimare sustenabil si responsabil pentru azi si maine.

Portofoliul de echipamente Mimaki este disponibil in tara noastra prin intermediul Geko Comert – Master Dealer Mimaki in Romania, Bulgaria si Moldova. Geko va invita sa luati legatura cu specialistii sai pentru a afla mai multe informatii despre promotiile prezentate in articol.

www.geko.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide