Agfa lansează cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său

Agfa Graphics, furnizor de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, a lansat cea mai rapidă imprimantă inkjet din portofoliul său de până acum – Jeti Tauro H3300 UHS LED. Acest nou sistem UV LED este dedicat industriei de semnalistică și a fost dezvoltat pentru a imprima pe substraturi cu lățimi de până la 3,3 metri, în 4 sau 6 culori.

Noul Jeti Tauro H3300 UHS LED combină calitatea imprimării cu viteza mare de producție, care poate fi de până la 600 mp/h. Echipamentul este hibrid, ceea ce înseamnă că poate imprima atât pe substraturi sub formă de plăci și coli, cât și pe materiale flexibile, în funcție de configurație. Potrivit producătorului, fiecare componentă a noului Jeti Tauro a fost adaptată pentru a putea susține un flux mare de lucru, având cerințe de mentenanță minime.

Jeti Tauro H3300 UHS LED folosește cerneala Anuvia UV LED, certificată GREENGUARD Gold, caracterizată printr-o gamă variată de culori. Tehnologia „Thin Ink Layer” – brevetată de Agfa – garantează cel mai scăzut consum de cerneală, beneficiu datorat pigmenților speciali și algoritmilor inteligenți din software-ul Asanti. Printre noile dotări amintim și sistemul de alimentare automată de mare viteză, precum și rezervoarele mari de cerneală.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide