Agfa lansează imprimanta inkjet large-format Oberon RTR3300

Odată cu lansarea pe piață a noului model Oberon RTR3300, Agfa își extinde portofoliul de echipamente inkjet pentru formate de mari dimensiuni.

RTR3300 este o imprimantă high-end roll-to-roll cu o lățime de imprimare de 3,3 m, care oferă garanția productivității crescute și a calității superioare, ușurința în utilizare și posibilitatea prelucrării unei game variate de substraturi.

Noul model este disponibil atât în versiunea cu 4 culori plus alb cât și în versiunea cu 6 culori, în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului.

În modul „expres”, Oberon RTR3300 atinge o viteză impresionantă de 150 mp/h, iar în modul „producție”, echipamentul poate imprima o suprafață de 85 mp/oră. Cernelurile UV LED utilizate au fost optimizate pentru inscripționarea pe suporturi flexibile și sunt certificate Greenguard Gold, ceea ce înseamnă că îndeplinesc unele dintre cele mai riguroase standarde care privesc emisiile de compuși chimici, putând fi utilizate în medii precum școli sau unități medicale.

Datorită sistemului unic de răcire cu apă, furnizorii de servicii de imprimare pot prelucra fără probleme orice tip de material în rolă, sensibil la căldură. În plus, opțiunea “free fall” îi ajută să reducă risipa de materiale.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide