Canon automatizează aplicațiile de tipar digital prin noul software Conveyance

Canon Solutions America, Inc. a lansat Conveyance, un software destinat automatizării fluxului de lucru pentru a crește viteza producției de aplicații în tiraje scurte.

Conveyance este un software intuitiv care completează portofoliul extins al companiei Canon. Noul software garantează eficientizarea operațiilor, distribuirea mai rapidă a comenzilor și oportunități noi pentru producătorii de cărți, edituri și tipografiile specializate pe tipar comercial. Conveyance poate mări productivitatea procesului de tipar prin funcții precum transferul de fișiere fără întreruperi sau schimbul de informații cu privire la comanda în lucru pe baza unui fișier standardizat de tip XML. Noul software Canon permite impoziții CIP4 precum și rutare, urmărind în același timp integritatea fiecărei lucrări. Software-ul asigură capacitatea de a lucra mai eficient și mai profitabil reducând intervenția manuală a operatorilor, limitând schimbările de hârtie și ajutând la micșorarea costurilor producției digitale de aplicații în serii mici.

Conform producătorului, noul Conveyance este platforma care le asigură editurilor și tipografiilor specializate pe tipar comercial fluxul de lucru necesar pentru a produce eficient cărți, reviste și alte aplicații asemănătoare. Automatizarea începe cu preluarea comenzilor prin XML/JDF, apoi urmează procesarea inteligentă, gestionarea procesului de producție și capacitatea de a face schimbări chiar și în ultimul moment.

Conveyance este încă un pas pe care Canon America îl face pentru îndeplinirea angajamentului de a aduce inovații care să facă posibil fluxul de lucru inteligent și automatizat anunțat de Industria 4.0.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide