Canon lansează Océ ColorWave 9000 – imprimanta color de mare viteză, în format mare, pentru documente tehnice (CAD/GIS)

Canon lansează o nouă imprimantă color în format mare pentru volume mari de imprimare - Océ ColorWave 9000 - dedicată clienților din arhitectură, construcţii, inginerie și producție (AEC&M).

Pentru aceste medii de lucru aflate permanent sub presiune, Océ ColorWave 9000 oferă randament maxim și flexibilitate, asigurând imprimarea eficientă pe un echipament color a documentelor tehnice de înaltă calitate, hărților SIG și a materialelor publicitare pe termen scurt.

Océ ColorWave 9000 dispune de tehnologie cu jet de cerneală și capacitate de imprimare a materialelor de mari dimensiuni, permițând utilizatorilor să gestioneze un volum mare de lucru și să crească în mod semnificativ productivitatea imprimării materialelor în format mare.

Imprimanta are viteze de imprimare de până la 11,5 pagini A0 sau 16 pagini A1 pe minut, indiferent de conținutul imaginii, tipul de media sau dispozitivul de finisare, în timp ce numărul ciclurilor de întreținere este de asemenea redus.

Cu o capacitate de șase role, schimbarea automată a acestora și încărcarea semiautomată a materialelor, Océ ColorWave 9000 este proiectată pentru a reduce la minimum timpul de prelucrare a materialelor, în timp ce înalta predictibilitate permite programarea ușoară și eficientă a sarcinilor de lucru.

Având cea mai mică dimensiune a picăturilor (1,2 picolitri) și cea mai mică acoperire cu cerneală de pe piață, Océ ColorWave 9000 reduce în mod semnificativ consumul de cerneală fără a compromite nivelul ridicat de calitate. Tehnologia cu jet de cerneală Océ Single Pass oferă o gamă variată de culori, realizând produse finale excelente în tonuri de gri și culori expresive pe o varietate de substraturi, inclusiv hârtie necretată de calitate mai slabă. Pentru documentele tehnice, imprimanta oferă în mod constant precizie înaltă, claritate și detalii fine la o rezoluție de 1600 x 1600 dpi.

Clienții pot alege dintr-o gamă de soluții optimizate pentru fluxurile de lucru, inclusiv un flux de lucru productiv pentru aplicații de tip CAD de mari dimensiuni, un controler POWERsync de mare viteză și o gamă de alte soluții Océ care reflectă fluxurile de lucru specializate ale imprimării documentelor tehnice pentru îmbunătățirea experienței de utilizare.

În combinaţie cu noul folder vârf de gamă Océ Professional 6011/6013, imprimanta Océ ColorWave 9000 oferă o soluţie completă şi extrem de productivă cu opţiuni de pliere tip hartă şi pliere pe lungime pentru creşterea versatilităţii sistemului.

Océ ColorWave 9000 va fi lansat în Europa în cadrul FESPA 2018 (Messe Berlin, 15-18 mai 2018, hala 3.2, stand A40/B40), unde va avea loc o demonstraţie în linie cu noul folder Océ Professional 6013.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide